Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Snicker's fleecejakke Zoom

37.5® teknologi Snickers fleecejakke i stålgrå

Varenummer: 8004-5800
En jakke med slim pasform, som er behagelig på kolde dage. Jakken er fremstillet i et behageligt fleecestof, der varmer. Den har refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort og isolering. Materialet er fremstillet med 37.5® teknologien og virker afkølende i varme miljøer. Elastikken i ærmeenderne og forneden sikrer en behagelig pasform, og den forlængede ryg og høje krave giver ekstra komfort og beskyttelse i kolde omgivelser. Jakken er alsidig og kan anvendes som et yderlag i mildt vejr.

37.5® teknologi, som er afkølende
Refleksdetaljer
Lommer med lynlås
Slim fit design
Vask ved 40 grader. 100% polyester 37.5®, 240 g/m².
Ekskl. moms: 665,00 kr Inkl. moms: 831,25 kr
Ekskl. moms: 665,00 kr Inkl. moms: 831,25 kr
Str XS S M L XL XXL 3XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    En jakke med slim pasform, som er behagelig på kolde dage. Jakken er fremstillet i et behageligt fleecestof, der varmer. Den har refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort og isolering. Materialet er fremstillet med 37.5® teknologien og virker afkølende i varme miljøer. Elastikken i ærmeenderne og forneden sikrer en behagelig pasform, og den forlængede ryg og høje krave giver ekstra komfort og beskyttelse i kolde omgivelser. Jakken er alsidig og kan anvendes som et yderlag i mildt vejr. 37.5® teknologi, som er afkølende Refleksdetaljer Lommer med lynlås Slim fit design Vask ved 40 grader. 100% polyester 37.5®, 240 g/m².
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Imagewear.dk
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

37.5® teknologi Snickers fleecejakke i stålgrå En jakke med slim pasform, som er behagelig på kolde dage. Jakken er fremstillet i et behageligt fleecestof, der varmer. Den har refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort og isolering. Materialet er fremstillet med 37.5® teknologien og virker afkølende i varme miljøer. Elastikken i ærmeenderne og forneden sikrer en behagelig pasform, og den forlængede ryg og høje krave giver ekstra komfort og beskyttelse i kolde omgivelser. Jakken er alsidig og kan anvendes som et yderlag i mildt vejr. 37.5® teknologi, som er afkølende Refleksdetaljer Lommer med lynlås Slim fit design Vask ved 40 grader. 100% polyester 37.5®, 240 g/m².
665