Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Ottavio 'Air plus' Hvid kortærmet kokkejakke Zoom

Ottavio 'Air plus' Hvid kortærmet kokkejakke

Varenummer: EGO2065001C
En fantastisk flot kokkejakke i unisex som er perfekt til dig der arbejder hvor temperaturen kan blive høj og derfor har brug for en kokkejakke der tilbyder god åndbarhed.
Kokkejakke er med en funktionel ryg stofryg som yder svedtransporterende blødhed da ryggen er et let vævet mesh materiale, der giver komplet bevægelsesfrihed og åndbarhed og som holder dig kølig hvor du har brug for det.
Jakken er med skjulte trykknapper, bryst og ærme lomme.
Fremstillet af 65%polyester/ 35% bomuld.
Leveringtid kan forkomme på denne vare.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på arbejdstøj til jer og jeres team.
Ekskl. moms: 278,00 kr Inkl. moms: 347,50 kr
Ekskl. moms: 278,00 kr Inkl. moms: 347,50 kr
Str S M L XL XXL 3XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    En fantastisk flot kokkejakke i unisex som er perfekt til dig der arbejder hvor temperaturen kan blive høj og derfor har brug for en kokkejakke der tilbyder god åndbarhed. Kokkejakke er med en funktionel ryg stofryg som yder svedtransporterende blødhed da ryggen er et let vævet mesh materiale, der giver komplet bevægelsesfrihed og åndbarhed og som holder dig kølig hvor du har brug for det. Jakken er med skjulte trykknapper, bryst og ærme lomme. Fremstillet af 65%polyester/ 35% bomuld. Leveringtid kan forkomme på denne vare.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Imagewear.dk
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Ottavio 'Air plus' Hvid kortærmet kokkejakke En fantastisk flot kokkejakke i unisex som er perfekt til dig der arbejder hvor temperaturen kan blive høj og derfor har brug for en kokkejakke der tilbyder god åndbarhed. Kokkejakke er med en funktionel ryg stofryg som yder svedtransporterende blødhed da ryggen er et let vævet mesh materiale, der giver komplet bevægelsesfrihed og åndbarhed og som holder dig kølig hvor du har brug for det. Jakken er med skjulte trykknapper, bryst og ærme lomme. Fremstillet af 65%polyester/ 35% bomuld. Leveringtid kan forkomme på denne vare. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på arbejdstøj til jer og jeres team.
278