Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

TX22 med UTURN Zoom

Airtox TX22 med Uturn S3

Varenummer: TX22
AIRTOX TX22 sikkerhedssko gør det svært for dig at tro, at du rent faktisk har sikkerhedssko på.
Som en del af de nyeste serier fra trend-setting AIRTOX er de karakteriseret ved den nye "Trans-Am" AIR Sole og et avanceret mikrofiber materiale til det øvre, hvilket gør dem så fleksible, bløde og behagelige at få dig til at tro, at du går i daglige sneakers.
Derudover har de det revolutionerende UTURN® lacing system, hvilket gør dem meget nemme at binde og løsne.

Hvad gør TX22 sikkerhedssko så behagelige?
Den nyligt udviklede "Trans-Am" AIR Sole gør dem bløde, lette og fleksible, samtidig med at de sikrer total sikkerhed. Det øvre materiale er fremstillet med en avanceret mikrofiber, der giver fuld sikkerhed, samtidig med at der sikres uforlignelige niveauer af komfort. De har vores nye og unikke snørsystem UTURN® - en enkel, hurtig og nem måde at komme ind og ud af dine sko på ingen tid. Drej til højre for at stramme og drej til venstre for at løsne.
 
Hvilket beskyttelsesniveau giver TX2 sikkerhedssko?
Det ekstraordinært lyse og stærke WHITELAYER® anti-penetrationslag holder dine fødder trygge og beskyttede mod negle og enhver anden skarp genstand. NEO-Steel Tåhætten beskytter dine fødder mod tunge genstande, mens du holder dig komfortabel. Et tyndt lag af gennemsigtig TPU sikrer en brændstof, syre og varme (150oC) resistente ydersål, der ikke efterlader sorte mærker på gulve.

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Din speciel pris Ekskl. moms: 1.649,00 kr Inkl. moms: 2.061,25 kr

Normal pris: 1.850,00 kr

Din speciel pris Ekskl. moms: 1.649,00 kr Inkl. moms: 2.061,25 kr

Normal pris: 1.850,00 kr

Str 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  AIRTOX TX22 sikkerhedssko gør det svært for dig at tro, at du rent faktisk har sikkerhedssko på. Som en del af de nyeste serier fra trend-setting AIRTOX er de karakteriseret ved den nye "Trans-Am" AIR Sole og et avanceret mikrofiber materiale til det øvre, hvilket gør dem så fleksible, bløde og behagelige at få dig til at tro, at du går i daglige sneakers. Derudover har de det revolutionerende UTURN® lacing system, hvilket gør dem meget nemme at binde og løsne. Hvad gør TX22 sikkerhedssko så behagelige? Den nyligt udviklede "Trans-Am" AIR Sole gør dem bløde, lette og fleksible, samtidig med at de sikrer total sikkerhed. Det øvre materiale er fremstillet med en avanceret mikrofiber, der giver fuld sikkerhed, samtidig med at der sikres uforlignelige niveauer af komfort. De har vores nye og unikke snørsystem UTURN® - en enkel, hurtig og nem måde at komme ind og ud af dine sko på ingen tid. Drej til højre for at stramme og drej til venstre for at løsne.   Hvilket beskyttelsesniveau giver TX2 sikkerhedssko? Det ekstraordinært lyse og stærke WHITELAYER® anti-penetrationslag holder dine fødder trygge og beskyttede mod negle og enhver anden skarp genstand. NEO-Steel Tåhætten beskytter dine fødder mod tunge genstande, mens du holder dig komfortabel. Et tyndt lag af gennemsigtig TPU sikrer en brændstof, syre og varme (150oC) resistente ydersål, der ikke efterlader sorte mærker på gulve.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Airtox
  Godkendelser S3
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Airtox TX22 med Uturn S3 AIRTOX TX22 sikkerhedssko gør det svært for dig at tro, at du rent faktisk har sikkerhedssko på. Som en del af de nyeste serier fra trend-setting AIRTOX er de karakteriseret ved den nye "Trans-Am" AIR Sole og et avanceret mikrofiber materiale til det øvre, hvilket gør dem så fleksible, bløde og behagelige at få dig til at tro, at du går i daglige sneakers. Derudover har de det revolutionerende UTURN® lacing system, hvilket gør dem meget nemme at binde og løsne. Hvad gør TX22 sikkerhedssko så behagelige? Den nyligt udviklede "Trans-Am" AIR Sole gør dem bløde, lette og fleksible, samtidig med at de sikrer total sikkerhed. Det øvre materiale er fremstillet med en avanceret mikrofiber, der giver fuld sikkerhed, samtidig med at der sikres uforlignelige niveauer af komfort. De har vores nye og unikke snørsystem UTURN® - en enkel, hurtig og nem måde at komme ind og ud af dine sko på ingen tid. Drej til højre for at stramme og drej til venstre for at løsne.   Hvilket beskyttelsesniveau giver TX2 sikkerhedssko? Det ekstraordinært lyse og stærke WHITELAYER® anti-penetrationslag holder dine fødder trygge og beskyttede mod negle og enhver anden skarp genstand. NEO-Steel Tåhætten beskytter dine fødder mod tunge genstande, mens du holder dig komfortabel. Et tyndt lag af gennemsigtig TPU sikrer en brændstof, syre og varme (150oC) resistente ydersål, der ikke efterlader sorte mærker på gulve. ESD EN ISO 20345 S3 SRC
1649