Din Danske leverandør af uniformer siden 2005- Vi leverer til hele Skandinavien -Grøndland - Færøerne & Island Vi leverer til hele Skandinavien

Artikler-pressemeddelser

Indlæser...

Gazelle prisen 

Oktober 2022

Imagewear ApS tildelses Gazelle 2022 - Det er med stolthed og glæde at modtage denne anerkendelse. Vi har som alle andre igennem corona årene knoklet for at opnå gode resultater og samtidig optimere vores kvalitet og service til vores kunder i hele landet derfor endnu bedre at ende med et så godt resultet.

Vi alle i teamet hos Imagewear fortsætter vores tilgang og ønsker om et være det bedste 'vi klæder fagfolk på' i hele Danmark

 

Fyens.dk 12 feb. 2022 kl. 15:00

Imagewear.dk vi klæder alle brancher på

Efter flytning til hovedgade: Kasseapparatet klinger hos forhandler af arbejdstøj til tjenere og håndværkere -

Assens: Der er gang i salget hos Imagewear i Assens, som sælger tøj til restaurationsbranchen, håndværkere og andre, der arbejder under åben himmel.
Oprindeligt solgte forretningen kun tøj til erhvervskunder, men i sommers flyttede butikken fra Vagtelvænget til Østergade i Assens, og i den forbindelse slog butikken for første gang dørene op for privatkunder.

Læs hele artiklen her

------

LOKALAVISEN ASSENS 15 jun. 2021

Firma sælger tøj til hele verden - nu vil de også klæde asseneserne på

Imagewear.dk
ImageWear.dk er flyttet ind i den tidligere dagligvareforretning på Torvet i Assens, hvor firmaet åbner egen butik.

Assens: Firmaet ImageWear.dk i Assens fortsætter væksten.
Efter næsten seks år med domicil på Vagelvænget 20 er firmaet nu rykket ind i den markante byejendom på Torvet i Assens, hvor dagligvarebutikken Kiwi senest har haft til huse.
Her er entreprenør Palle Johansen i øjeblikket ved at omdanne den tidligere dagligvareforretning til erhvervs- og butikslokaler, og ImageWear.dk har som den første virksomhed etableret sig i de nye ombyggede lokaler.

Læs hele artiklen her

 

------

LOKALAVISEN ASSENS 31 mar. 2019 kl. 08:55

Assens-firma klæder hele verden på

Kurt Sjøberg og firmaet ImageWear.dk startede i beskedne kår i Turup. Men for tre og et halv år siden flyttede firmaet til Vagtelvænget i Assens, og nu tæller det syv ansatte.

Assens: Engang blev der sorteret breve og pakker i massevis på Vagtelvænget 20 i Assens. Her havde byens postsorteringssted adresse i flere år, indtil tiderne og postmønstrene ændrede sig så markant, at postcentret måtte lukke. 
Men når man i dag træder ind ad døren til forretningsejendommen på Vagtelvænget 20, vil man hurtigt opdage, at der stadigvæk sendes pakker ud fra lokalerne. 
Nu er det ikke længere postarbejderne, der står for den sag, men ansatte i firmaet ImageWear.dk, der i tre og et halvt år har haft til huse i den store erhvervsejendom.

Læs hele artiklen