Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Bilbao birkenstock ESD sandal str 39-46 Zoom

Bilbao birkenstock ESD sandal str 39-46

Varenummer: 0520840
Med Bilbao ESD byder BIRKENSTOCK på en vellykket kombination af komfort og sikkerhed til følsomme fødder og følsomme arbejdsområder i halvlederindustrien.
Den anatomisk formede originale fodseng fra BIRKENSTOCK lindrer og understøtter muskulaturen og kropsholdningen.
Soft-fodsengen i form af den holdbare elastiske hælpude lavet af latex og den luftpolstrede polyurethansål giver yderligere dæmpning med hvert skridt.
Ekskl. moms: 600,00 kr Inkl. moms: 750,00 kr
Ekskl. moms: 600,00 kr Inkl. moms: 750,00 kr
Str 39 40 41 42 43 44 45 46
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Med Bilbao ESD byder BIRKENSTOCK på en vellykket kombination af komfort og sikkerhed til følsomme fødder og følsomme arbejdsområder i halvlederindustrien. Den anatomisk formede originale fodseng fra BIRKENSTOCK lindrer og understøtter muskulaturen og kropsholdningen. Soft-fodsengen i form af den holdbare elastiske hælpude lavet af latex og den luftpolstrede polyurethansål giver yderligere dæmpning med hvert skridt. En specialudviklet sål garanterer permanent blød udladning og beskytter dermed følsomme komponenter. Alle BIRKENSTOCK ESD-modeller testes i henhold til specifikationerne i DIN EN 61340 og opfylder kravene i ESD-området fra 1,0 x 105 til 3,5 x 107 ohm. Anatomisk formet PU-fodseng i ESD-version Overdel: Birko-Flor® Detaljer: individuelt justerbare dornspænder af metal Beklædning: Ruskind Sål: PU (polyuretan) udvendig sål i ESD-version, olie- og fedtbestandig
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Birkenstock
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Bilbao birkenstock ESD sandal str 39-46 Med Bilbao ESD byder BIRKENSTOCK på en vellykket kombination af komfort og sikkerhed til følsomme fødder og følsomme arbejdsområder i halvlederindustrien. Den anatomisk formede originale fodseng fra BIRKENSTOCK lindrer og understøtter muskulaturen og kropsholdningen. Soft-fodsengen i form af den holdbare elastiske hælpude lavet af latex og den luftpolstrede polyurethansål giver yderligere dæmpning med hvert skridt.
600