Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 



Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!


 Bjarne Reinholdt Poulsen, kokken
  som startede inden for brancen allerede som 13 årig i opvasken på det lokale hotel i Grindsted som til sidste skulle føre ham ind i den kulinariske verden hvor friske  råvarer - teamwork og kreativitet er dagens lov.


Bjarne har altid været vild med at være med i processen i og omkring madlavnig. Fra sin barndom hvor han opvoksede i et hjemme hvor man selv kunne gå ud i haven og rykke ting op af jorden, skylle det let og spise det med det samme.

Bjarne har før han sprang ind i den professionelle kokkeverden være lidt omkring, bland andet som hjælper hos slagteren og færdig gjordt uddannelsen som industri teknikker hvor han bestod med et klokke-rent 10tal, men fandt hurtigt ud af at hans ønsker lå i mad-branchen som først førte ham til arbejde som slagter i ca ½ år.

Der fik Bjarne endeligt øjnene op for mad og blev overbevidst om at fremtiden lå som kok, og tog derfor at arbejde først som ufaglært kok hvor han hurtigt fik godt hold i tingene og kørte hurtigt aften-service selv. Efter et år i denne rolle var Bjarne med overbevisning sikker på atvære professionel kok helt sikker passer både til sin kreative side og jagongen i køkkenet var tiltalene.

Bjarne fik sin læreplads som kok hos det lille sted men anerkendt Restaurant Kolvig i Ribe, hvor både sous chefen og chefen gik op i konkurrencer som altid har fascineret og inspireret Bjarne igennem sin læretid. Bjarne blev udlært d.3-7-09 som 28 årig med bronze medalje fra Restaurant Kolvig.

Sommeren 2009 slår Bjarne sine folder og ytrer han sine kreative evner på Kolvig som daglig leder af køkkenet, hvor planerne er sammen til hans kæreste, søn at rykke over på den anden side af jylland omkring Dec. 2009.  

Konkurrencer og forløb m.m:

  • 2007 Deltog i Børsen young chef.
  • 2008 Volantør på Malling og Schmit i århus.             
  • 2008 4 plads i finale Børsen young chef.
  • 2008 3 plads i sherry konkurrencen KBH Hotelskolen.
  • 2009 Udlært med bronze fra rest. Kolvig, Ribe.
  • 2009 Udvalgt til årets foodfighter hold med inspirations rejse til London.

Fremtiden:

Bjarne og hans fremtid med egne ord: Min fremtid vil helt klart bringe udfordringer da jeg hele tiden vil dygtig gøre mig og konkurancer vil klart være en del af det. Uddannelsen som akademi gastronom ligger også og kalder lidt og hvem ved, måske egen restaurant på et tidspunkt.

Vi fra Chaud Devant og ECRshop.com ser frem til at følge Bjarne på sin vejen igennem køkkener som sukker efter kreativitet.

- - - - - - -

Kort om Kolvig Restaurant & Cafe. Beliggene midt i Danmarks ældste by mellem gamle huse og brostenede gader med terrasse og spisepladser ned til åen. Gastronomiske herligheder af sæsonens bedste råvarer med udgangspunkt i Marsken/Vadehavet. Tilstræber enkelhed i maden, arbejder med omhu og med fokus på den totale smagsoplevelse.