Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

DEN GRØNNE VEJ - Bæredygtige tekstiler

People & Planet. Vi har her og vil løbende tilføre tekstiler som er fremstillet og certificeret for at imødekomme kravene med hensyn til produktion, kvalitet, sundhed, miljø og arbejdsvilkårene.

FairtradeFAIRTRADE, en del af vores tekstiler her er Fairtrade bomuld certificeret som er den internationale standard for at sikre den lokale bomuldsbonde, Bomuldsbonden er garanteret en minimumspris til dækning af omkostningerne til en bæredygtig produktion.

 

GOTSGOTS: er en internation standard for tøj og tekstiler. GOTS produkter indeholder altid økologisk bomuld og genanvendt polyester. GOTS sætter høje standarder for stof, kvalitet, miljø og social ansvarlighed.

 

The Nordic EcolabelTHE NORDIC ECOLABEL stiller høje krav gennem hele livscyklusen og drives af den svenske regering. Svane certificerer produktet, der tager hensyn til den miljømæssige påvirkning, fra råmaterialet til det færdige produkt. Svanen stiller krav til arbejdsvilkår i henhold til ILO's konventionelle kerne.

 

Oeko-TexOEKO-TEX symbolet viser at den færdige beklædninggenstand ikke indeholder skadelige kemikalier. Det garanterer, at produktet er REACH-kompatibelt og opfylder EU's standard for kemiske regulering.

Tabel  Liste 

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

13 vare(r)

pr. side