Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  Viabill betal på afbetaling  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

FRAGT FRA KUN KR. 49.-* 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Den originale IQ sox bambusfibre footie - Sort Zoom

Den originale IQ sox bambusfibre footie - Sort

Varenummer: IQsox-footies
Bambus footies fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask.

Bambus footies er fremstillet af de bedste materialer og øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelig stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at footien virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen.

Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX footies, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned.


Ekskl. moms: 120,00 kr Inkl. moms: 150,00 kr

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 120,00 kr Inkl. moms: 150,00 kr
Str 37-40 41-44 45-48
Total quantity 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Bambus footies fra IQ SOX, er fremstillet af de bedste materialer og med fokus på brugervenlighed, kvalitet og miljø. Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX fo0oties, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned. Bambus footies er lavet med et indhold på 72% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm. Ydermere er bambus footies øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrene har gode naturlige egenskaber, det er meget åndbart og så virker det antibakterielt. Derudover absorberes og transporteres sved/fugt meget bedre en f.eks. bomuld. Footies er nummeret fra 1 til 3 i de samme farver, som du kender fra de originale IQ sox bambus strømper. Størrelse: - Str. 37-40 Røde tal - Str. 41-44 Blå tal - Str. 45-48 Grønne tal Indhold: 72% Bambusfibre (Premium), 25% Polyamide og 3% elasthane
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Imagewear.dk
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Den originale IQ sox bambusfibre footie - Sort Bambus footies fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambus footies er fremstillet af de bedste materialer og øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelig stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at footien virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX footies, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned.
120