Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

3 par originale IQ sox bambusfibre footie - Sort Zoom

3 par originale IQ sox bambusfibre footie - Sort

Varenummer: IQsox-nfs
Bambus footies fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask.

Bambus footies er fremstillet af de bedste materialer og øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelig stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at footien virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen.

Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX footies, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned.


Ekskl. moms: 120,00 kr Inkl. moms: 150,00 kr
Ekskl. moms: 120,00 kr Inkl. moms: 150,00 kr
Str 37-40 41-44 45-48
Total quantity 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Bambus footies fra IQ SOX, er fremstillet af de bedste materialer og med fokus på brugervenlighed, kvalitet og miljø. Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX fo0oties, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned. Bambus footies er lavet med et indhold på 72% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm. Ydermere er bambus footies øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrene har gode naturlige egenskaber, det er meget åndbart og så virker det antibakterielt. Derudover absorberes og transporteres sved/fugt meget bedre en f.eks. bomuld. Footies er nummeret fra 1 til 3 i de samme farver, som du kender fra de originale IQ sox bambus strømper. Størrelse: - Str. 37-40 Røde tal - Str. 41-44 Blå tal - Str. 45-48 Grønne tal Indhold: 72% Bambusfibre (Premium), 25% Polyamide og 3% elasthane
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke IQ Sox
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

3 par originale IQ sox bambusfibre footie - Sort Bambus footies fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambus footies er fremstillet af de bedste materialer og øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelig stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at footien virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX footies, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned.
120