Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Dennis Juhl

Navn: Dennis Juhl Jensen

Baggrund: 2004: Grundforløb

Læreplads på Sas Radisson. 2005: læreplads på Il Molino. 2006: læreplads på Den gamle kro.

Vinder af Året kokkeelev tema09.

Volinertær: prins ferdinand. Malling og Schmidt 

Færdig udlært Marts 2009

Kok Ruths Hotel i Skagen Mar. 2009--

Har været på u23 landsholdet siden januar 2008 

21. Jan. 2015, Dennis bliver ny køkkenchef på Ruths hotel i Skagen

 

Konkurrencer:

Vinder af nordjyske 2007, sølv af dm 2008 og vinder af hygiejne prisen, hjælper ved Wm semi finalen 2007, bronze ved børsen young chef 2008 , vinder af årets kokkeelev tema09.

Tanker: Min karriere i denne branche startet tidligt, som opvasker på hotel Nibe i en alder af 13 år og der efter er det gået stærkt.

Fik mit første køkken med hjælper job som 14 årig. Og der fandt jeg virkelige ud af hvor meget denne branche kræver af tid, tanker, fravalg og energi hvis man skal holde sige i denne branche på et nogen lunde plan. Derefter startede jeg på grundforløber sommeren 2004 som kok på Aalborg tekniske skole.

Fik min første lære plads på Sas Radssion i Aalborg, som sener blevet til restaurant Il Molino men efter et år, ende jeg på den gamle kro under køkken chef Michael Andersen.

Den gamle kro har lært mig meget mere end det en normal kokke elev på en kro vil lære, især på områderne: ansvar, planlægning, varebestilling, råvare kendskab, grund tilberedninger og især disciplin! Som jeg nok havde rigtig meget brug for da jeg startede.

Side løbene med mit daglige job har jeg haft et volientær job på et af landes top restauranter (efter min mening) Malling og Schmidt, Som jeg on and off har været ved siden 2005. Malling og Schmidt har været som en stor inspirator ved siden af den daglige gang hvor jeg kunne se det ny nordiske køkken og især lære mange nye tekniker og detalje, som der kræves af en top restaurant under køkken chefen Thorsten Schmidt.

har nok altid været lidt at et konkurrence menneske og har også taget en hver mulighed hvis jeg følte jeg har haft overskuddet til det, for det kræver meget mere  tid og overskud end man lige tror.

Er da heller ikke en super konkurrence kok, men har da rykket mig meget og lært meget, især da jeg var med hjælper til semi finalen 2007 under Thorsten Schmidt. Han lærte mig meget om kokke konkurrence på høj plan.

Ved ikke helt hvad min fremtid byder, men vil gerne blive i Danmark til jeg er 23 år og der efter ud og arbejde på nogen af de skarpeste kokke/restauranter i verden f.eks. Frence Londry, el Bulli, Marc vira og Michel Brar.

Også komme tilbage til Danmark når jeg er 25år og måske åbne noget, hvem ved…

 

---- Nyhed 2. April 2009----

Dennis Juhl udtaget som eneste Danske kok til at tage del i verdensmesterskaberne for kokke- og tjenerelever til september 2009 i Calgary i Canada. Ud over Dennis Juhl skal tjenerelev Helle Barnholt fra Munkebo Kro representere Danmark. I alt dyster 33 kokkeelever og 26 tjenerelever fra 50 forskellige lande om titlerne som verdens bedste

Vi fra Chaud Devant & ECRshop.com ønsker Dennis et top pladsering og ser frem til at følge slagets gang.
-------

 

 

 

 

 

Dennis... Go for it! Dennis anbefaler også Chaud Devant.

 

--------------

Nordjyderne Dennis Juhl Jensen og Christian Milling vandt i weekenden (20.4.2009)suverænt de nordiske mesterskaber for kokkeelever.

 

 

Dennis vandt som årets officelle bedste danske kokkeelev under tema09.

Med Chaud Devant er man en vinder.