Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

DM for kokkeelever 2010

Steffen Bach Mikkelsen & Jane Skov Grabow Jensen - DM vindere for kokkeelever

Som hvert år afvikles der konkurrencen DM for kokkeelever til den årlige hotel & restaurant fagmesse.

Vinderne 2010 blev Steffen Bach Mikkelsen som er i lære på den anerkendte restaurant Malling & Schmidt & Jane Skov Grabow Jensen som står i lære på Molskroen under køkkenchefen Tommy Friis som tog guld til Årets Kok 2010, så ikke noget dårligt resultate for Molskroens deltagelser i årets fag konkurrencer. Vi lykønsker dem med sejeren.!

Steffen & Jane fik med de fyldige order af overdommeren and deres forret og dessert var absolut de bedste under denne konkurrence, og at de være på et så højt niveau at de kunne sammenlines, hvis ikke bedre end visse af retterne serveret under Årets Kok konkurrencen som var to dage før.

Med denne sejere er Jane og Steffen automatisk udvalgt til Nordisk kokke konkurrence som finder sted i Norge, i Marts månede 2010.

Det glæder os fra ECR og Chaud Devant kokketøj at se mange af kokkeelverne i deres hvide chaud devant kokkejakker og forklæder. Vi ser frem til at følge alle deltagerne i de kommene år hvor vi er sikker på de vil forsætte deres kreativiteter og være inspirations kilder til den danske gastronomi.