Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Grøn Elka regnjakke Zoom

ELKA Olivengrøn regnjakke

Varenummer: 306600-001
Smart og enkel outdoor unisex regnjakke i PU-PVC materiale. Jakken har to lommer med klap, hætte med snøretræk. Regnjakken har et klassisk design med snøretræk nederst, som giver justeringsmuligheder i buden.

Jakken er udstyret med en lynlås, stormflap med trykknapper, udluftning i ryggen, forstærkede svejsninger på udsatte steder og kan justeres i ærmerne med trykknap.
Der kan tilkøbes regnbukser i samme farve.

Din speciel pris Ekskl. moms: 155,20 kr Inkl. moms: 194,00 kr

Normal pris: 194,00 kr

Din speciel pris Ekskl. moms: 155,20 kr Inkl. moms: 194,00 kr

Normal pris: 194,00 kr

Str XS S M L XL XXL 3XL 4XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Smart og enkel outdoor unisex regnjakke i PU-PVC materiale. Jakken har to lommer med klap, hætte med snøretræk. Regnjakken har et klassisk design med snøretræk nederst, som giver justeringsmuligheder i buden. Jakken er udstyret med en lynlås, stormflap med trykknapper, udluftning i ryggen, forstærkede svejsninger på udsatte steder og kan justeres i ærmerne med trykknap.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Elka
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

ELKA Olivengrøn regnjakke Smart og enkel outdoor unisex regnjakke i PU-PVC materiale. Jakken har to lommer med klap, hætte med snøretræk. Regnjakken har et klassisk design med snøretræk nederst, som giver justeringsmuligheder i buden. Jakken er udstyret med en lynlås, stormflap med trykknapper, udluftning i ryggen, forstærkede svejsninger på udsatte steder og kan justeres i ærmerne med trykknap. Der kan tilkøbes regnbukser i samme farve.
155.2