Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

X-treme Refleksbuks i koksgrå -F-engel Zoom

X-treme Refleksbuks i koksgrå -F-engel

Varenummer: 2364-209-79
Funktionelle håndværkerbukser med en smallere pasform og mange praktiske detaljer.
Reflekterende materiale på lommer og bag på benene forneden. Ergonomisk formet knæparti og panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm.
Med indsatser af ekstra strækbart og ventilerende materiale i knæhaser og i panelet i indersømmen bliver komforten ekstra høj.
D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort. To rummelige skrålommer foran. To baglommer med klap.
Telefonlomme med klap på højre lår. I venstre side er der en lårlomme med klap. Lårlommen har en ekstra lomme med lynlås.
Forstærket tommestoklomme med ekstra inddelinger og værktøjsstropper. Lårlommen og tommestoklommen har begge frithængende bund for optimal bevægelse.
Knæforstærkning/knælomme med velcrolukning forneden og med to indstillingsmuligheder for højderegulering af knæpuden.
Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå for ekstra slidstyrke. Bukserne har en ekstra bred oplægning, der er beregnet til at øge længden på bukserne, såfremt der er brug for ekstra benlængde.
En enkelt søm pilles op, og derefter er bukserne med ekstra benlængde - og stadig sømmet op.
55% Bomuld, 45% Polyester, 271 g/m²
Ekskl. moms: 979,00 kr Inkl. moms: 1.223,75 kr
Ekskl. moms: 979,00 kr Inkl. moms: 1.223,75 kr
Str 72 76 80 84 88 92 96 100 104 108 112
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Funktionelle håndværkerbukser med en smallere pasform og mange praktiske detaljer. Reflekterende materiale på lommer og bag på benene forneden. Ergonomisk formet knæparti og panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm. Med indsatser af ekstra strækbart og ventilerende materiale i knæhaser og i panelet i indersømmen bliver komforten ekstra høj. D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort. To rummelige skrålommer foran. To baglommer med klap. Telefonlomme med klap på højre lår. I venstre side er der en lårlomme med klap. Lårlommen har en ekstra lomme med lynlås. Forstærket tommestoklomme med ekstra inddelinger og værktøjsstropper. Lårlommen og tommestoklommen har begge frithængende bund for optimal bevægelse. Knæforstærkning/knælomme med velcrolukning forneden og med to indstillingsmuligheder for højderegulering af knæpuden. Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå for ekstra slidstyrke. Bukserne har en ekstra bred oplægning, der er beregnet til at øge længden på bukserne, såfremt der er brug for ekstra benlængde. En enkelt søm pilles op, og derefter er bukserne med ekstra benlængde - og stadig sømmet op. Moderne pasform Ergonomisk formet knæparti Indsatser af ekstra strækbart og ventilerende materiale Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlomme med ekstra lynlåslomme Indstillingsmuligheder til knæpude Forstærket tommestoklomme med ekstra inddelinger Forstærkninger på knæene og i bunden af buksebenene for ekstra slidstyrke Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Reflekterende materiale på lommer og bagpå benene Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) 55% Bomuld, 45% Polyester, 271 g/m² vask ved 60 grader krymp maks 3%
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke F. Engel
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

X-treme Refleksbuks i koksgrå -F-engel Funktionelle håndværkerbukser med en smallere pasform og mange praktiske detaljer. Reflekterende materiale på lommer og bag på benene forneden. Ergonomisk formet knæparti og panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm. Med indsatser af ekstra strækbart og ventilerende materiale i knæhaser og i panelet i indersømmen bliver komforten ekstra høj. D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort. To rummelige skrålommer foran. To baglommer med klap. Telefonlomme med klap på højre lår. I venstre side er der en lårlomme med klap. Lårlommen har en ekstra lomme med lynlås. Forstærket tommestoklomme med ekstra inddelinger og værktøjsstropper. Lårlommen og tommestoklommen har begge frithængende bund for optimal bevægelse. Knæforstærkning/knælomme med velcrolukning forneden og med to indstillingsmuligheder for højderegulering af knæpuden. Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå for ekstra slidstyrke. Bukserne har en ekstra bred oplægning, der er beregnet til at øge længden på bukserne, såfremt der er brug for ekstra benlængde. En enkelt søm pilles op, og derefter er bukserne med ekstra benlængde - og stadig sømmet op. 55% Bomuld, 45% Polyester, 271 g/m²
979