Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
 Dankort   Maestro   Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 
   Visa   Visa electron   American Express   Mobilepay PayPal

 


Fragt fra kun 49.-kr  I  Levering til hele verden  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Så er det JUL

Vi holder lukket fra d. Tor. 20 Dec. til og med 1 Jan. E-mails og bestillinger vil blive tjekket og besvaret d. 28 Dec i denne ferieperiode. Vi ønsker alle en glædelig Jul.

 

Henrik Konnerup -Chokolade specialist


Henrik Konnerup – dessertkok og chocolatier.
 

Med en solid uddannelsesmæssig baggrund, der er gået fra bager over konditor til dessertkok, har Henrik Konnerup været vidt omkring på både det gastronomiske og det geografiske verdenskort. Drevet af sin utrolige arbejdsomhed og store ambitioner, har han vist, at han er en mand der vil og kan selv. I dag har han sin egen chokoladeproduktion på Sydfyn, efter en årrække at have arbejdet på nogle af vor tids førende restauranter.  

Konnerup & Co er et lille familieejet chocolatier, som har dybe rødder i gastronomien og hvor kvalitet vægtes frem for kvantitet. Her tilbydes en unik kvalitet, med fokus på råvarer, smag og friskhed i det færdige produkt. Fra chokoladerne er rullet til de er nydt, bør der maksimum gå 2 mdr. Dog holder praliner og marcipan optil 3 mdr. Derved bevares duft og aroma bedst. 

Chokoladerne bliver trillet i den ombyggede garage, hvor orden og organisation er en nødvendighed. De friske råvarer; fløde og smør handles på lokale små mejerier, og resten af råvarerne hentes hjem fra de bedste producenter i ind- og udland. Blandt andet importerer vi vores egen chokolade, der bliver lavet på kakaobønner fra både Tanzania, Cuba og Java mm. 

Udover håndlavet chokolade er Konnerup & Co specialiseret i bryllupskager og laver også is-skulpturer til større arrangementer.  

Henrik Konnerup holder indimellem foredrag og afholder kurser. Senest har man kunnet opleve ham til det internationale kokketræf ”Identità Golose” i Milano, hvor han sammen med Claus Meyer og Rene Redzepi promoverede det skandinaviske køkken. Skal man bruge en levende og engageret foredragsholder, der kan tale om alt fra desserter til chokolader og bagning til syltning, så er Henrik Konnerup manden.




Konnerup & CO
Pottemagervej 2
5600 Faaborg
 
www.konnerup-co.dk