Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Profi-Birki Birkenstock gummi træsko Hvid Zoom

Profi-Birki Birkenstock gummi træsko Hvid

Varenummer: 06802102-hvid
Super Birkiens store farveudvalg betyder, at den kan bruges i mange forskellige sammenhænge, både på arbejde og i det private. Den kompakte form består af vand- og smudsafvisende polyurethan, som også er olie- og fedtbestandig. Dette ekstremt holdbare materiale kan vaskes ved op til 80 ° C og desinficeres hurtigt og effektivt. Dens holdbarhed og hygiejniske egenskaber gør den ideel til køkken-, medicin- og fødevareindustrien - men er også en praktisk have-clog. Den anatomisk formede kork-lateks-fodseng er dækket af et fugtafvisende tekstmateriale. For nem rengøring kan den udskiftes og vaskes ved op til 30 °C. Super Birki-modeller er certificeret i henhold til EN ISO 20347:2012 OB E (kategori SRC).
Udtageligt, anatomisk formet kork-lateks-fodseng, kan vaskes i op til 30°C
Materiale: PU (polyuretan)
Beklædning: Tekstil
Sål: PU (polyuretan), skridsikker, olie- og fedtbestandig
Certificeret arbejdssko i henhold til EN ISO 20347:2012 (Kategori SRC)
Ekskl. moms: 570,00 kr Inkl. moms: 712,50 kr
Ekskl. moms: 570,00 kr Inkl. moms: 712,50 kr
Str 35 36 37 38 39 40 41
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Super Birkiens store farveudvalg betyder, at den kan bruges i mange forskellige sammenhænge, både på arbejde og i det private. Den kompakte form består af vand- og smudsafvisende polyurethan, som også er olie- og fedtbestandig. Dette ekstremt holdbare materiale kan vaskes ved op til 80 ° C og desinficeres hurtigt og effektivt. Dens holdbarhed og hygiejniske egenskaber gør den ideel til køkken-, medicin- og fødevareindustrien - men er også en praktisk have-clog. Den anatomisk formede kork-lateks-fodseng er dækket af et fugtafvisende tekstmateriale. For nem rengøring kan den udskiftes og vaskes ved op til 30 °C. Super Birki-modeller er certificeret i henhold til EN ISO 20347:2012 OB E (kategori SRC). Udtageligt, anatomisk formet kork-lateks-fodseng, kan vaskes i op til 30°C Materiale: PU (polyuretan) Beklædning: Tekstil Sål: PU (polyuretan), skridsikker, olie- og fedtbestandig Certificeret arbejdssko i henhold til EN ISO 20347:2012 (Kategori SRC)
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Birkenstock
  Godkendelser Skridhæmmende
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Profi-Birki Birkenstock gummi træsko Hvid Super Birkiens store farveudvalg betyder, at den kan bruges i mange forskellige sammenhænge, både på arbejde og i det private. Den kompakte form består af vand- og smudsafvisende polyurethan, som også er olie- og fedtbestandig. Dette ekstremt holdbare materiale kan vaskes ved op til 80 ° C og desinficeres hurtigt og effektivt. Dens holdbarhed og hygiejniske egenskaber gør den ideel til køkken-, medicin- og fødevareindustrien - men er også en praktisk have-clog. Den anatomisk formede kork-lateks-fodseng er dækket af et fugtafvisende tekstmateriale. For nem rengøring kan den udskiftes og vaskes ved op til 30 °C. Super Birki-modeller er certificeret i henhold til EN ISO 20347:2012 OB E (kategori SRC). Udtageligt, anatomisk formet kork-lateks-fodseng, kan vaskes i op til 30°C Materiale: PU (polyuretan) Beklædning: Tekstil Sål: PU (polyuretan), skridsikker, olie- og fedtbestandig Certificeret arbejdssko i henhold til EN ISO 20347:2012 (Kategori SRC)
570