Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Hvid tennisstrømpe i bambus Zoom

Hvid bambusstrømpe til sport og arbejde - IQ Sox

Varenummer: PW37
Bambusstrømper til den aktive med ekstra lag bambusgarn
IQ SOX Bambus Tennisstrømper er konstrueret med et dobbelt lag af bambusgarn for ekstra holdbarhed og fås både i en sort og en hvid model.

Den er designet til folk med en aktiv fritid eller en aktiv hverdag, som f.eks. håndværkere, hvor også fodtøjet kan give strømperne en ekstra hård behandling.

Bambusgarnets antibakterielle og svedabsorberende egenskaber er med til at holde fødderne både lugt- og fugtfri, selv efter en lang dag fyldt med aktivitet.

IQ SOX Performance bambusstrømper er udformet, så de sidder perfekt og er tilpasset højre og venstre fod. Derudover er der en dynamisk tilpasning via et tværgående elastikbånd over foden.
Yderligere er det meget bløde bambusgran samt sømløse syninger med til at gøre komforten helt unik.
Ekskl. moms: 60,00 kr Inkl. moms: 75,00 kr
 • Køb 6 for 47,20 kr (59,00 kr inkl. moms) pr. styk og spar 22%
Ekskl. moms: 60,00 kr Inkl. moms: 75,00 kr
Str 37-40 41-44 45-48
Total quantity 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Bambusstrømper til den aktive med ekstra lag bambusgarn IQ SOX Bambus Tennisstrømper er konstrueret med et dobbelt lag af bambusgarn for ekstra holdbarhed og fås både i en sort og en hvid model. Den er designet til folk med en aktiv fritid eller en aktiv hverdag, som f.eks. håndværkere, hvor også fodtøjet kan give strømperne en ekstra hård behandling. Bambusgarnets antibakterielle og svedabsorberende egenskaber er med til at holde fødderne både lugt- og fugtfri, selv efter en lang dag fyldt med aktivitet. IQ SOX Performance bambusstrømper er udformet, så de sidder perfekt og er tilpasset højre og venstre fod. Derudover er der en dynamisk tilpasning via et tværgående elastikbånd over foden. Yderligere er det meget bløde bambusgran samt sømløse syninger med til at gøre komforten helt unik. Hvorfor vælge IQ SOX Performance bambusstrømper? Vi har stor efterspørgsel på bambusstrømper til den aktive hverdag og fritidsaktiviteter. Det kræver lidt mere styrke i garnet. Bambusgarn er i forvejen lidt mere porøst en f.eks. bomuld, men har til gengæld langt flere funktionelle egenskaber. Denne bambusstrømpe er perfekt til aktivitet af flere årsager: Et ekstra lag bambusgarn gør strømperne mere slidstærke Bambusstrømperne har en rigtig god svedabsorbering De antibakterielle egenskaber holder strømperne frisk og lugtfri hele dagen, selv ved høj aktivitet. Et elastisk bånd over foden søger for at strømpen ikke rutsjer i skoen. Strømpen holdes "i spænd" selv ved hurtige bevægelser. Høj komfort via det meget bløde garn og sømløse syninger ved tæerne. Tilpasset højre og venstre fod for maksimal fit Bambusgarnet er OEKO-TEX certificeret. Derved sikres at det ikke indeholder skadelige stoffer Praktisk info om IQ SOX Performance Vi anbefaler at vaske ved 40 grader og undgå at bruge tørretumbler. Det kan forlænge strømpernes levetid, og så er det godt for miljøet. Info om materiale Indhold: 79% Bambusfibre * (Premium), 19% Polyamide og 2% Elasthane. *OEKO-TEX certificeret.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke IQ Sox
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Hvid bambusstrømpe til sport og arbejde - IQ Sox Bambusstrømper til den aktive med ekstra lag bambusgarn IQ SOX Bambus Tennisstrømper er konstrueret med et dobbelt lag af bambusgarn for ekstra holdbarhed og fås både i en sort og en hvid model. Den er designet til folk med en aktiv fritid eller en aktiv hverdag, som f.eks. håndværkere, hvor også fodtøjet kan give strømperne en ekstra hård behandling. Bambusgarnets antibakterielle og svedabsorberende egenskaber er med til at holde fødderne både lugt- og fugtfri, selv efter en lang dag fyldt med aktivitet. IQ SOX Performance bambusstrømper er udformet, så de sidder perfekt og er tilpasset højre og venstre fod. Derudover er der en dynamisk tilpasning via et tværgående elastikbånd over foden. Yderligere er det meget bløde bambusgran samt sømløse syninger med til at gøre komforten helt unik.
60