Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
 Dankort   Maestro   Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 
   Visa   Visa electron   American Express   Mobilepay PayPal

 


Fragt fra kun 49.-kr  I  Levering til hele verden  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Den originale IQ sox bambusfibre strømpe -slut med sure tæer Zoom

Den originale IQ sox bambusfibre strømpe -slut med sure tæer

Varenummer: IQsox-box
Bambus strømperne fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambus strømperne er lavet med et indhold på 75% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt idelle til at producere strømper i.
Ekskl. moms: 207,00 kr Inkl. moms: 258,75 kr

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 207,00 kr Inkl. moms: 258,75 kr
Str 37-40 41-44 45-48
Total quantity 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Bambus strømperne fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambus strømperne er lavet med et indhold på 75% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet. Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt idelle til at producere strømper i. 7 argumenter for at købe bambus strømper 1. Du er træt af våde fødder -Bambus strømperne er op til flere gange mere svedabsorberende end bomuld 2. Du vil være god ved miljøet -Bambus er hurtig voksende, og der bruges ikke pesticider og kunstgødning ved dyrkning 3. Du irriteres af sure tæer - Bambus virker naturligt antibakterielt og modvirker derfor sure tæer 4. Du ønsker bare bedre strømper - IQ SOX Bambusstrømper er ekstremt konfortable på grund af designet med fladvævede tåsømme der ikke klemmer og en blød elastik i skaftet, der ikke strammer 5. Du ønsker at give den perfekte gave, som faktisk kan bruges! - Gaveæsken er en oplagt gaveide til en du holder af 6. Du vil være god mod dig selv - Bambus strømperne er ekstremt bløde og bliver ikke stive og deforme efter vask 7. Du er træt af at bruge tid på "parre" de rigtige strømper efter vask - Strømperne er nummeret fra 1 til 7 så de er nemme at parre efter vask - Str. 37-40 Røde tal - Str. 41-44 Blå tal - Str. 45-48 Grønne tal Indhold: 75% Bambusfibre (Premium), 23% Polyamide og 2% elasthane
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Imagewear.dk
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Den originale IQ sox bambusfibre strømpe -slut med sure tæer Bambus strømperne fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambus strømperne er lavet med et indhold på 75% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm! Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet. Bambusstrømperne er øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer hvad der svarer til et snapseglas via fødderne dagligt, så bambusfibre er derfor helt idelle til at producere strømper i.
207