Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
 Dankort   Maestro   Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 
   Visa   Visa electron   American Express   Mobilepay PayPal

 


Fragt fra kun 49.-kr  I  Levering til hele verden  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Så er det JUL

Vi holder lukket fra d. Tor. 20 Dec. til og med 1 Jan. E-mails og bestillinger vil blive tjekket og besvaret d. 28 Dec i denne ferieperiode. Vi ønsker alle en glædelig Jul.

 

Jonas Lind Mikkelsen


Mit navn er Jonas Lind Mikkelsen, men de fleste kalder mig blot Mikkelsen.

Oprindeligt fra Odense, men valgte i 2004 at flytte til København, for at påbegynde min  kokkeuddannelse. Fik allerede som 15-aarig et fritidsjob som opvasker i et stort køkken/cafeteria/catering i Odense. Som tiden gik, blev jeg mere og mere indvolveret i selve køkkenet og fik mere og mere interesse for madlavning i sig selv. I gymnasietiden startede jeg imidlertid paa en cafe/restaurant i det indre Odense og arbejde fortsat der, efter studenterhuen kom i hus. Min interesse for madlavning tog til og efter 4 år tænkte jeg, at det måske var en ide, at tage uddannelsen og få papir på hvad man laver.

Helt fra starten af, havde jeg den ide, at kun det bedste var godt nok, så tog en weekend fri og dragede mod København, for at aflevere ansøgninger på byens michelin-restauranter.

Var så heldig at få læreplads på restaurant Kommandanten* under Kasper Rune Sørensen og det var en fantastisk tid. Alt hvad jeg står for og kan idag, skyldtes hans iver og entusiasme for at lære fra sig og dygtigøre sine elever. Da Kommandaten lukkede i 2006 fulgte jeg med ham til restaurant Nouveau, og var klar til eksamen på samme tid, som Nouveau (nu desværre lukket).

Det var en rigtig god tid på Nouveau, stilen var smule mere ”moderne” end Kommandanten og fik virkelig en masse gode erfaringer. På Nouveau blev Lars Eiskjær ansat som souschef, og at arbejde under ham og Kasper er det bedste der er sket i min korte karriere hidtil. Lars har en ufattelig viden, ro og et helt utroligt gåpåmod, det var en sand fornøjelse at opleve! Det er ikke mange steder du ser en souschef tømme fonder osv!

Det er også gennem Lars Eiskjær ejer af Restaurant ET, Kurt Sjøberg, Ejer af ECR & Jacob Dahl, at jeg er havnet, hvor jeg er idag.

Og ja, hvor er jeg så?! Sidder lige nu i 32 grader på den anden side af jorden, nærmere bestemt Curacao, Caribien. Overnævnte har tidligerer arbejdet på det danskejede Avila Hotel***** og gennem dem blev min interesse vagt.

Søgte jobbet, da jeg havde færdiggjort min ekseman i december 2008 og var så heldigt at få stillingen som chef de partie. Det har været en kæmpe omvæltning, og ikke hel den standard jeg har været vant til. Tilgændgeld har jeg her chancen for virkelig at sætte mit eget præg på maden, og samtidig lære en hel ny kultur, sprog og levevis at kende. Det er en oplevelse jeg ikke ville have været foruden. Og med tiden kan jeg forhåbentligt medvirke til, at standarden bliver bare højere og højere. Jonas bruger også Chaud Devant kokketøj.

 

 

Jonas kreation