Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
 Dankort   Maestro   Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 
   Visa   Visa electron   American Express   Mobilepay PayPal

 


Fragt fra kun 49.-kr  I  Levering til hele verden  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Kasper Rune

Kasper Rune SørensenCPH-Gourmet er et mindre cateringfirma som drives af Kasper Rune Sørensen som har erfaringer fra nogle af de bedste restauranter i Danmark.

CPH Gourmet er et cateringfirma, som skønt sin unge alder alligevel har 15 års erfaring med i bagagen. Firmaet ejes og drives af 35-årige Kasper Rune Sørensen, som gennem mange år i branchen har erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, heriblandt som køkkenchef på Michelin-restauranten Restaurant Kommandanten i 3 år samt som selvstændig restauratør på Restaurant Nouveau. Derudover har Kasper også været køkkenchef hos ét af Københavns største cateringfirmaer, hvor han har stået for maden til alt fra 10 til 2400 personers arrangementer.

Alt dette er baggrunden for CPH Gourmet - Kaspers vision er at give sine kunder en ultimativ madoplevelse, hvor råvarer og smag er i højsædet, og hvor der ikke bliver gået på kompromis. CPH Gourmet har et tæt samarbejde med både leverandører og sine samarbejdspartnere, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen inden for dansk gastronomi.

CPH Gourmet kan varetage alle funktioner inden for catering; skaffe tjenere, service, borde & stole, underholdning etc

...når catering gerne må være andet end sovs og kartofler.

Web: www.cph-gourmet.dk

Vi fra Imagewear.dk sætter pris på Kaspers glæde ved vores chaud devant uniformer.