Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
 Dankort   Maestro   Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 
   Visa   Visa electron   American Express   Mobilepay PayPal

 


Fragt fra kun 49.-kr  I  Levering til hele verden  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

LLOYD Business Sko - Derby model KOS Zoom

LLOYD Business Sko - Derby model KOS

Varenummer: 17-387-00
Et rent design og sofistikeret blankt læder i smidigt sort kalveskind. Denne model er den stilfulde følgesvend for den kræsne herre, der ikke går på kompromis. Det høje kvalitetshåndværk med et smidigt kalveskind afrunder den smarte sko.

KOS er en tidløs model og er med snøre og elastik, hvilket giver behagelig og trykfri komfort. Brug skoene til ethvert outfit.

Denne model er både en Xtrawide model, der betyder at den passer til en bred fod, samt en sko fra X-Motion serien, der giver ekstra komfort.

Detaljer: Derby, Xtrawide - Ekstra bred model
Øvre: kalveskind
For: læder, udtagelig indersål
Sål: Gummisål
Farve: Sort, glat overflade
Særlige funktioner: X-Motion, Xtrawide

Din speciel pris Ekskl. moms: 990,00 kr Inkl. moms: 1.237,50 kr

Normal pris: 1.200,00 kr

* Påkrævede felter

Din speciel pris Ekskl. moms: 990,00 kr Inkl. moms: 1.237,50 kr

Normal pris: 1.200,00 kr

Str 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Et rent design og sofistikeret blankt læder i smidigt sort kalveskind. Denne model er den stilfulde følgesvend for den kræsne herre, der ikke går på kompromis. Det høje kvalitetshåndværk med et smidigt kalveskind afrunder den smarte sko. KOS er en tidløs model og er med snøre og elastik, hvilket giver behagelig og trykfri komfort. Brug skoene til ethvert outfit. Denne model er både en Xtrawide model, der betyder at den passer til en bred fod, samt en sko fra X-Motion serien, der giver ekstra komfort. Detaljer: Derby, Xtrawide - Ekstra bred model Øvre: kalveskind For: læder, udtagelig indersål Sål: Gummisål Farve: Sort, glat overflade Særlige funktioner: X-Motion, Xtrawide
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Lloyd
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LLOYD Business Sko - Derby model KOS Et rent design og sofistikeret blankt læder i smidigt sort kalveskind. Denne model er den stilfulde følgesvend for den kræsne herre, der ikke går på kompromis. Det høje kvalitetshåndværk med et smidigt kalveskind afrunder den smarte sko. KOS er en tidløs model og er med snøre og elastik, hvilket giver behagelig og trykfri komfort. Brug skoene til ethvert outfit. Denne model er både en Xtrawide model, der betyder at den passer til en bred fod, samt en sko fra X-Motion serien, der giver ekstra komfort. Detaljer: Derby, Xtrawide - Ekstra bred model Øvre: kalveskind For: læder, udtagelig indersål Sål: Gummisål Farve: Sort, glat overflade Særlige funktioner: X-Motion, Xtrawide
990