Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Snickers workwear

Snickers Workwear er et af Europas førende varemærker indenfor arbejdstøj og er repræsenteret i mere end 20 lande. I mere end 40 år har vi udviklet avanceret arbejdstøj ud fra de krav, professionelle håndværkere har til deres udstyr.

 Vi stræber hver dag efter at flytte grænserne for avanceret design og overlegen funktionalitet, komfort, beskyttelse og slidstyrke. Alt sammen for at vi kan gøre arbejdslivet for hårdtarbejdende håndværkere nemmere, mere sikkert og produktivt. Så de altid er på forkant. Og vi ved, hvad der skal til for at få arbejdet gjort.

INVENTING WORKWEAR

Snickers Workwear tilbyder avanceret arbejdstøj til håndværkere, som ønsker den ultimative sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet på jobbet.

Snickers Workwear er en del af Hultafors Group – et sortiment af førsteklasses varemærker, hvis formål er at sikre, at håndværkere altid er på forkant.

Snickers Workwear tilbyder et bredt sortiment af arbejdstøj indenfor produktkategorierne til højre.

Tabel  Liste 

1 til 24 ud af 59

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Tabel  Liste 

1 til 24 ud af 59

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side