Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Mascot Advanced Stretch Knickers Zoom

Mascot Advanced Stretch Knickers

Varenummer: 17049-311-09
Det multifunktionelle strækstof kombinerer en lav vægt med en meget høj slidstyrke, samtidig med det er vandafvisende.
Strækstoffet er elastisk i alle retninger, hvilket giver en unik bevægelsesfrihed, hvor intet strammer eller generer.
Velindrettede hængelommer af slidstærk CORDURA® kan nemt lynes af, når de ikke skal bruges, hvis de skal tømmes, eller hvis bukserne skal vaskes.
Lårlomme med telefonlomme og integreret ID-kortholder.
De elastiske knælommer er lavet af en kombination af CORDURA®, Kevlar® og den exceptionelt slidstærke fiber Dyneema®.
Ekstra synlig for omgivelserne ved hjælp af reflekseffekter.
For at opnå størst mulig komfort anbefaler vi, at du vælger MASCOT® Waterloo knæpuder til denne model.
Ekskl. moms: 939,00 kr Inkl. moms: 1.173,75 kr
Ekskl. moms: 939,00 kr Inkl. moms: 1.173,75 kr
Arbejdsbuks str 82C50
Total quantity 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Har en vandafvisende finish. Fire-vejs strækstof med lav vægt og høj slidstyrke. Stoffet mærkes nærmest ikke mod huden, da lommerne er integrerede i designet. Tonålssømme på ben og i skridt. Lav talje. Bukseben er ergonomisk formede. Bæltestropper. Gylp med lynlås. Aftagelige hængelommer af slidstærk CORDURA® - forreste del af højre hængelomme har stikmodstandsdygtig Kevlar®-forstærkning i bunden. Forlommer. Baglommer. Værktøjsstrop i begge sider af linning. Lårlomme med telefonlomme med magnetlukning og integreret ID-kortholder. ID-kortholder er aftagelig. Tommestoklomme i CORDURA® med ekstra lommer. Slidstærke og stikmodstandsdygtige knæpudelommer i CORDURA®/Kevlar®/Dyneema® er elastiske og med ventilation. Nem, individuel regulering af knælommens højde. Reflekseffekter. Vi anbefaler MASCOT® Waterloo knæpuder til denne model.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Mascot
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Mascot Advanced Stretch Knickers Det multifunktionelle strækstof kombinerer en lav vægt med en meget høj slidstyrke, samtidig med det er vandafvisende. Strækstoffet er elastisk i alle retninger, hvilket giver en unik bevægelsesfrihed, hvor intet strammer eller generer. Velindrettede hængelommer af slidstærk CORDURA® kan nemt lynes af, når de ikke skal bruges, hvis de skal tømmes, eller hvis bukserne skal vaskes. Lårlomme med telefonlomme og integreret ID-kortholder. De elastiske knælommer er lavet af en kombination af CORDURA®, Kevlar® og den exceptionelt slidstærke fiber Dyneema®. Ekstra synlig for omgivelserne ved hjælp af reflekseffekter. For at opnå størst mulig komfort anbefaler vi, at du vælger MASCOT® Waterloo knæpuder til denne model.
939