Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Michael Andersen


Michael Andersen. Den hjemvendte kok
, efter mange år rundt i verden med sin utigelige 'hunger for at lave top kvalitets mad' nu hjemvendt og manden der svinger kniven i danske køkkener.

Michael en 120% fagfanationer når det kommer til de udvalgte råvarer som får lov til at komme indi hans køkken for omhyggeligt at bliver behandlet med respekt, som også afspejler og sætter sit præg på et udsøgt og bredte vin-kort i restauranten hvor enhver kan forvente at blive serviceret på et godt og afslappet niveau af Maria og hendes team.

Med Michaels egne ord.... Vi sætter en ære i selv at frembringe og tilberede så meget som muligt helt fra bunden. Således hjemmesylter vi, og bager selv alt brødet, ligesom mange af årstidens grøntsager kommer fra egen urtehave.

'Gastronomi på et højt niveau' Michale gjorde Den Gamle Kros køkken annerkendt vidt omkring. Fisk og vildt var vort speciale, og vi har en gastronomisk finger på pulsen, når vi sammensatte vore spændende menuer. Det traditionsrige danske egnskøkken var bredt repræsenteret, og tilberedes efter originale opskrifter.

Michael har slået sine folder i udlandet hvor hans sidste udenlandske udfordring som kok var på Curacao i Caribbean på et velrespekteret og hotel som tiltrak øens højerer gruppe såvel som den Hollandske kongefamile når disse besøgte øen.

Vi fra Chaud Devant ser frem til at nyede godt af Michaels kogekunst i mange år endnu.

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - -

Michael er en sætter pris på kvalitet og har derfor valgt Chaud Devant som sin uniform.

Den gamle kro i Hornslet blev desværre solgt i efteråret 2009.