Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Mikkel Laursen - kokMikkel Laursen
- Født maj 1985

CV:
2003-2006 : Tjener Elev på Radisson Sas hotel Silkeborg
2007 - 2007: Tjener Restaurant Frederikshøj , Århus
2007 - 2010: Kokke elev på Restaurant Frederikshøj, Århus v. Wassim Hallal/Palle Enevoldsen
2010 -   : Souschef Restaurant Frederikshøj og Restaurant VarnaPalæet!

Div:
Midtjysk Mester for kokke elever 2008
Nr 2 ved regionsfinalen i Børsen Kokketalent 2009
Nr. 6 ved Kartoffelprisen 2010
Deltaget i Den gyldne Jomfruhummerklo 2010

Er jo en forholdsvis nyudlært ung kok på 25. Startede direkte efter tiende klasse i branchen. Startede dog først som tjener elev. Der fik jeg så duftet til kokke siden os og blev hurtig klar over at det var en vej jeg ville gå bagefter. Fik bygget en stor interresse og viden  op om vin og mad gennem min uddannelse som tjener, som gør at jeg har været godt rustet til min uddannelse som kok.

Da jeg startede ude hos Palle på Restaurant Frederikshøj fik jeg en åbenbaring med alt ang, mad/vin sammenhæng/ servicen/ gæsteplejen osv. Lærte alt fra start til slut sku være perfekt. Wassim kom så til Frederikshøj sommeren 2009 og derfra lærte jeg en anden tilgang til mad som jeg os føler er meget vigtig. Hans legende tilgang til mad/ det visuelle som han er en af de bedste til. Samt han klassiske tilgang til smag osv stadig er vigtigt hos ham!

Valgte at blive som udlært under Wassim/palle, for er stadig igang med en læringsproces. Som jeg føler jeg får i det daglige arbejde på Frederikshøj og VarnaPalæet hvor jeg for tiden har min daglige gang pt!