Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Norsminde kro 'Søren Pedersene'

Norsminde kroHistorien bag det anerkendte sted Norsminde kro går lagt tilbage. Såvel fra bronze-, jernalder som vikingetid er der fundet spor af menneskelige aktiviteter i området, aktiviteterne er ikke blev mindre med tiden. Norminde kro er med Søren Pedersen ved roret blevet at af de mest anerkendte steder i området.

Med kroens flotte beliggenhed er det i dag et yndet udflugtsmål for omegnens beboere og turister. Mange mennesker forbinder Norsminde kro med stegte ål, men kroen har derudover et solidt og varieret menukort med noget for enhver smag. Med sine to restauranter, gode hotel værelser og meget professionelle team af tjener og kokke et sted værd at besøge.

Det glæder naturligvis os fra ECR at Norsminde kro har valgt uniformer i form af kokkejakker mm. fra det anerkendte uniforms mærke Chaud Devant som forhandles her på Imagewear.dk

Søren Pedersen Norsminde kro Maden hos norsminde kro  
Norsminde kokke Norsminde udsigt  

 

Man kan Læse mere om kroen her www.norsminde-kro.dk 

Navnets betydning: Norsminde "fjordens munding", idet en indfjord med en smal indsejling som Kysing Fjord, kaldes et "nor".