Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
Handelsbetingelser 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Ottavio 'Air plus' Hvid langærmet kokkejakke Zoom

Ottavio 'Air plus' Hvid langærmet kokkejakke

Varenummer: EGO2064001E
En fantastisk flot langærmet hvid kokkejakke i unisex som er perfekt til dig der arbejder hvor temperaturen kan blive høj og derfor har brug for en kokkejakke der tilbyder god åndbarhed.
Kokkejakke er med en funktionel ryg stofryg som yder svedtransporterende blødhed da ryggen er et let vævet mesh materiale, der giver komplet bevægelsesfrihed og åndbarhed og som holder dig kølig hvor du har brug for det.
Jakken er med skjulte trykknapper, bryst og ærme lomme.
Fremstillet af 100% Microfiber

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på arbejdstøj til jer og jeres team.
Ekskl. moms: 329,00 kr Inkl. moms: 411,25 kr
Ekskl. moms: 329,00 kr Inkl. moms: 411,25 kr
Str S M L XL XXL 3XL 4XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  En fantastisk flot kokkejakke i unisex som er perfekt til dig der arbejder hvor temperaturen kan blive høj og derfor har brug for en kokkejakke der tilbyder god åndbarhed. Denne langærmede kokkejakke er med en funktionel ryg stofryg som yder svedtransporterende blødhed da ryggen er et let vævet mesh materiale, der giver komplet bevægelsesfrihed og åndbarhed og som holder dig kølig hvor du har brug for det. Jakken er med skjulte trykknapper, bryst og ærme lomme. Langærmet model Fremstillet af 100% Microfiber – White Leveringtid kan forkomme på denne vare.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Imagewear.dk
  Mand/unisex ell. dame Unisex
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Ottavio 'Air plus' Hvid langærmet kokkejakke En fantastisk flot langærmet hvid kokkejakke i unisex som er perfekt til dig der arbejder hvor temperaturen kan blive høj og derfor har brug for en kokkejakke der tilbyder god åndbarhed. Kokkejakke er med en funktionel ryg stofryg som yder svedtransporterende blødhed da ryggen er et let vævet mesh materiale, der giver komplet bevægelsesfrihed og åndbarhed og som holder dig kølig hvor du har brug for det. Jakken er med skjulte trykknapper, bryst og ærme lomme. Fremstillet af 100% Microfiber Kontakt os for et uforpligtende tilbud på arbejdstøj til jer og jeres team.
329