Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

PORTO bordskørt i Creme - 580cm lang Zoom

PORTO bordskørt i Creme - 580cm lang

Varenummer: 48977
PORTO - Din prefabrikerede bordskørt i en flot creme farve.
Er klar til at montere på bordet med 'Multipakning' som kan bestilles hos os. Med de overlappende klip kan du justere længden individuelt. Skørtet her er 71-73cm højt.

Dette giver dig mulighed for at bruge PORTO på forskellige størrelser borde. Sømmenes åbninggiver skørtet et naturligt og jævnt flow.
PORTO leveres med bøjler for at sikre nem opbevaring.
100% polyester, 40 ° -vask, strygning, mens let fugtig for bedste resultat.
Ekskl. moms: 652,00 kr Inkl. moms: 815,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  PORTO - Din prefabrikerede bordskørt i en flot creme farve. Er klar til at montere på bordet med 'Multipakning' som kan bestilles hos os. Med de overlappende klip kan du justere længden individuelt. Skørtet her er 71-73cm højt. Dette giver dig mulighed for at bruge PORTO på forskellige størrelser borde. Sømmenes åbninggiver skørtet et naturligt og jævnt flow. PORTO leveres med bøjler for at sikre nem opbevaring. 100% polyester, 40 ° -vask, strygning, mens let fugtig for bedste resultat.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Ikke angivet
  Mand/unisex ell. dame Ikke tilgængelig
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

PORTO bordskørt i Creme - 580cm lang PORTO - Din prefabrikerede bordskørt i en flot creme farve. Er klar til at montere på bordet med 'Multipakning' som kan bestilles hos os. Med de overlappende klip kan du justere længden individuelt. Skørtet her er 71-73cm højt. Dette giver dig mulighed for at bruge PORTO på forskellige størrelser borde. Sømmenes åbninggiver skørtet et naturligt og jævnt flow. PORTO leveres med bøjler for at sikre nem opbevaring. 100% polyester, 40 ° -vask, strygning, mens let fugtig for bedste resultat.
652