Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
VISA  Maestro  American Express  Mobilepay  Dankort  Viabill betal på afbetaling  EAN Faktura  Bankoverførelse  Faktura 

 

FRAGT FRA KUN KR. 49.-* 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

FERIELUKKET i uge 29

Vi holder ferielukket i uge 29, dog vil emails sendt til Info@imagewear.dk blive tjekket og besvaret. Bestillinger i uge 29 vil blive afsendt Tirsdag d 17 og Torsdag d. 19 Juli.

 

Persondatapolitik

Assens 25.05.2018


Persondatapolitik:Imagewear.dk

Kort sagt De data du opgiver ved tilmelding til vores hjemmeside betragtes som fortrolige og behandles som sådan.
Ønsker du at vi sletter deres medlemsskab, kan de e-maile os hvorefter vi vil slette alle informationer fra vores system. Se kontakt info herunder.

Persondatapolitik er gældende for Imagewear.dk v/ECR ApS CVR36024240 beliggende på Vagtelvænget 20, 5610                

 

Generelt – indsamling og anvendelse af personoplysninger. 

I forbindelse med dit køb hos Imagewear.dk v/ECR ApS (databehandler) vil du for at vi kan behandle din bestilling blive bedt om at indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

    • Dit navn
    • Din adresse
    • Din e-mailadresse
    • Dit telefonnummer
    • Dine betalingsoplysninger (eksternt hos Bambora, betalingskort behandler)

Disse personoplysninger som du afgiver til os på Imagewear.dk (hjemmeside) har vi behov for at kunne ekspeder din bestilling køb, og et krav for at vi kan opfylde vores del af handlen, (såfrem du har oprettet en konto). Du kan altid efter afsluttet handel bede om at dine data bliver slettet. Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for Imagewear.dk og opfylder databeskyttelsesforordning nr 2016/679 (GDPR) som er inkorporeret i dansk lovgivning.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Postnord med henblik på levering af dine indkøb ’track & trace’ så du kan følge din levering. I tilfælde af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger efter aftale med dig/dem videregives til producenten som i så fald vil stå for leveringen.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at vi Imagewear.dk må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på admin@Imagewear.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud, frameld nyhedsbrev.

 

Analyse – cookies.

Imagewear.dk indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på vores hjemmeside ved brug af google analytics.

Dette omfatter din ip-adresse, browsertype (chrome, explorer osv.) styresystem og interaktion med reklamer og sider på vores hjemmeside som du besøger.
Du kan vælge eller fravælge at /om der tillades cookies på din computer. Ved samtykke til placering a cookies giver du samtykke behandling af personoplysninger, som til enhver
tid kan tilbagekaldes. Læs mere om cookies her


Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Imagewear.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Imagewear.dk kan ske via kontaktoplysningerne angivet herunder.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere (databehandlere) til behandling af dine leverancer ’PostNord’, betalingssystem (ECR ApS opbevarer IKKE informationer om betalingskort) og til håndtering af dine køb, sikker server hvor alle data bliver encryptet, databehandler, IT specialister som alle er med til at sikrer en funktionel og sikker brugerplatform i form af hjemmeside for du som vores kunde. Google analytics v/google LLC benyttes i form af tracking af brugere og aktiviteter på vores hjemmeside, google garanterer ved certificering at sikrer dataoverførelse i henhold til EU Persondataforanordning art 45.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse samarbejdspartnere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og fortrolighed pålagt.

 

Oplysning, indsigt og indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Da vores interesse er at forhandle arbejdstøj, fodtøj og relaterede varer til glade kunder har vi ingen interesse i at videresælge dine persondata, vi yder det maksimale for at sikre deres persondata som vi har modtaget af dig, skulle du have nogen form for spørgsmål hører vi meget gerne fra dig.

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med på dig. Dette kan ske ved henvendelse til

ECR ApS
CVR-nr. 36024240
Vagtelvænget 20
5610 Assens
Tlf.: +45-63160025
E-mail: admin@imagewear.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud/nyhedsbrev) vil blive slettet efter ønsket herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over ECR ApS behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os eller direkte til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Opdateringer og ændringer

Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret, de vil modtage info hvis der fortages ændringer.