Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Lars Eiskjær & Morten Sandvej. Restaurant ET Århus

 

 

Restaurant ET, byens bedsst 2009. Tillykke til Morten og Lars!!

Hvad AOA skrev: Restaurant Et er både restaurant, vinbar og butik. Spredningen betyder dog ikke, at man ikke har fokus på maden. Man spiser fantastisk i Restaurant Et. Det er den store, franske madoplevelse, der er dækket op til. Og når man samtidig bliver præsenteret for et vinkort ud over det sædvanlige, har man en succes.

er både restaurant, vinbar og butik. Spredningen betyder dog ikke, at man ikke har fokus på maden. Man spiser fantastisk i Restaurant Et. Det er den store, franske madoplevelse, der er dækket op til. Og når man samtidig bliver præsenteret for et vinkort ud over det sædvanlige, har man en succes

Featured chefs by ecrshop.com

Morten Sandvej & Lars Eiskjær -   uformel med klasse.

Historie og Restaurant ET.

For 10 år siden mødtes vi på en landevejskro i det mørke Jylland. Lars som elev og Morten som nyudlært kok. Vi var af gode grunde meget grønne i faget. Talt lige ud a posen så var vi nok ikke de dygtigste. Men vi havde energi, lust og drømme om at lære alt hvad der rørte sig i et køkken. At lave mad som smagte udmærket og se de glade gæster i øjnene. Det var som magi at få lov til at stege, koge og braissere i et hektisk køkken med fart på, man blev fyldt med lykke.

De kommene 10 år arbejde vi på en del af landets og udlandets bedste restauranter, hele tiden med et eneste formål - at dygtiggøre os endnu mere. De første år som kokke, senere som souschefer for til sidste at stå som køkkenchef på rigtige gode restauranter. Skønt at stå med ansvaret og kunne besemme menuer osv. Men langsomt gennem årene var der også kommet en drøm om engang selv og stå helt på egne ben - nemlig at få sit eget sted.

De drømme lever vi nu på Restaurant ET, stedet hvor autentisk  Fransk mad og vinkultur møder dansk kreativitet i et smagsfuldt univers & hjertet banker for god service, kvalitet & oplevelse, præcis som vi elsker når vi selv går ud og spiser.  

 

 

Hvad der bliver sagt om Restaurant ET. Fransk restaurant i eksklusiv bistro/brasserie stil, med stort udvalg af gode franske vine både i restauranten og i vinbaren i kælderen. Der er dækket op til den helt store franske Tour de force i klassisk gastronomi med et personligt twist.

Børsen.dk artikle 30.11.2009 Århus-frokost i eliteklassen

 

Restaurant ET

Åboulevarden 7, (Europa Plads)

8000 Århus C

Tel:               0045 86 13 8800         0045 86 13 8800

www.restaurant-ET.com

Imagewear.dk