Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Steffen B. Mikkelsen Vinder nu Nordisk Mesterskab 2010

Det glæder os fra Chaud Devant og Imagewear.dk her at bringe historien om Årets kokkeelv 2010. Steffen Bach Mikkelsen:

Jeg har altid været meget kreativ og godt kunne lide at bruge mine hænder, ikke som sådan til at være den klassiske håndværker, men mere det at kunne nusse med nogle ting og sørge for at de er lige præcis som jeg ønsker, derfor fandt jeg også kokkeuddannelsen super spændende, den mulighed man har for at kreere nogle helt unikt, et lille smagsfuldt kunstværk, der bliver nydt af gæsten til fulde, synes jeg er dybt facinerende...

Jeg har længe haft en drøm om at blive en dygtig konkurrence-kok da jeg mener man udvkler sig utrolig meget både i selve konkurrence-situationen, men mindst ligeså meget i hele arbejdet op til, i de lange træningsforløb. Jeg har været så heldig at være omgivet af dygtige folk de har troet på mig, bla Dennis Juhl Jensen, som jeg synes er en fantastisk dygtig kok og en genial håndværker i et køkken, som har hjulpet mig frem til nogle af de mål jeg har sat mig. Samtidig med det synes jeg at det at have et nætværk i denne branche er alfa omega, da man på den måde har nogle forlk at sparre med og hele tide kan sørge for en personlig udvikling.

I starten af 2009, lige efter jeg var blevet nummer 2 til DM for kokkeelever, blev jeg udtaget til Det Danske Kokkelandshold´s junior hold, hvor vi er 10 unge kokke som virkelig brænder for det vi laver og kommer med nogle forskellige baggrunde og indgangsvinkler til faget, så det er super spændende at arbejde sammen med se hvad hinanden har af ideeer og vi på den måde kan skabe det bedst mulige resultat. I Januar i år (2010) vandt jeg DM for kokkeelever sammen med Jane Skov Jensen (Molskroen), som jeg havde et fantastisk hold sammen med, vi fik lavet nogle dejlige retter og efter de 6,15 timer stod vi øverst på skamlen og kunne juble. Det var virkelig en lettelse efter så mange måneders træning endelig at det lykkedes, og at vi nu får lov til at forsvare danmarks stolte dobbelte 1. plads ved De Nordiske Mesterskaber, i Bergen i April 2010.

Det variere meget hvilken mad jeg godt kan lide at lave, men når det gælder, når tiden er til det og mulighederne er der, så elsker jeg at have tid til at stå og lave de helt små detaljer, og finde den gyldne midelvej hvor man kan få så meget teknik ind i en ret som muligt, og den stadig bevare sin dejlige smag og evne til at få tænder til at løbe i vand. Jeg synes det er super spædende når der er den tid og muligheder der skal til for at man kan skabe de små kunstværker som samtid er et dejligt måltid.

Jeg ser meget op til mange af de store kokkeprofiler i Danmark og er glad for at der oftest i Danmark er så åben en stemning omkring udviklingen af vores fag, for det har i alt for mange år stået stille, det er nu vi skal merkere os, vi er på vej, men der kan gøres meget mere.

 

Steffen vinder sammen med Jane Skov Jensen Nordisk mesterskab 2010 som fandt sted i Oslo. April 2010.

Alle billeder samt artikle er i eje af Steffen og må derfor ikke kopieres helt eller delvis. 5.2.2010