Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
 Dankort   Maestro   Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling 
   Visa   Visa electron   American Express   Mobilepay PayPal

 


Fragt fra kun 49.-kr  I  Levering til hele verden  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Terra letvægts sikkerhedssko S3 Zoom

Terra letvægts sikkerhedssko S3

Varenummer: 96015-terra
Er man ikke til BOA® lukning, er denne sikkerhedssko fra Terra en god løsning. Overdelen er i vandafvisende nubuck læder kombineret med ventilerende tekstilnet. Den formstøbte indlægssål, med svedtransporterende egenskaber, Cleanfeet® behandlet inderforing samt en stødabsorberende PU mellemsål, optimerer komforten så fødderne kan holde en hel arbejdsdag. Den skridhæmmende gummi ydersål, hjælper til et godt fodfæste. En sko med super komfort og god pasform.

Din speciel pris Ekskl. moms: 799,20 kr Inkl. moms: 999,00 kr

Normal pris: 1.099,00 kr

Din speciel pris Ekskl. moms: 799,20 kr Inkl. moms: 999,00 kr

Normal pris: 1.099,00 kr

Str 42
Total quantity 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Er man ikke til BOA® lukning, er denne sikkerhedssko fra Terra en god løsning. Overdelen er i vandafvisende nubuck læder kombineret med ventilerende tekstilnet. Den formstøbte indlægssål, med svedtransporterende egenskaber, Cleanfeet® behandlet inderforing samt en stødabsorberende PU mellemsål, optimerer komforten så fødderne kan holde en hel arbejdsdag. Den skridhæmmende gummi ydersål, hjælper til et godt fodfæste. En sko med super komfort og god pasform. Overdel i vandafvisende nubuck læder og ventilerende tekstilnet Tåforstærkning i stærk gummi materiale Cleanfeet® behandlet inderforing Udtagelige indlægssål med svedtransporterende egenskaber Stødabsorberende PU mellemsål Skridhæmmende gummi ydersål
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Terra
  Godkendelser S3
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Terra letvægts sikkerhedssko S3 Er man ikke til BOA® lukning, er denne sikkerhedssko fra Terra en god løsning. Overdelen er i vandafvisende nubuck læder kombineret med ventilerende tekstilnet. Den formstøbte indlægssål, med svedtransporterende egenskaber, Cleanfeet® behandlet inderforing samt en stødabsorberende PU mellemsål, optimerer komforten så fødderne kan holde en hel arbejdsdag. Den skridhæmmende gummi ydersål, hjælper til et godt fodfæste. En sko med super komfort og god pasform.
799.2