Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Pro-arbejdssko.dk er blevet en del af Imagewear.dk

Pro-arbejdssko.dk bliver del af Imagewear.dkDato. 8.2.2020

 

Så blet et stort projekt virkelighed.

Pro-arbejdssko.dk & Imagewear.dk går sammen.

Pro-arbejdssko.dk - leverandør af alt i kvalitets arbejdstøj og sikkerhedssko til industri og håndværkerbranchen, er igennem de sidste par år vokset voldsomt på sit fokus område hvor kvalitet - personlig kundeservice og priser altid har været i fokus og som går rigtig godt i spænd med målsætningerne for Imagewear.dk.
For at styrke sin position på markedet og også fremadrettet, at kunne yde en endnu bedre kundeservice og bredere kollektion gør dette fremtidige samarbejde perfekt, specielt på Profiltøjs området hvor Imagewear.dk igennem mange år har og er en leverandør med fokus på dette, nytænkende og altid på forkant med trends og nye varer egnet til det Danske marked er kunderne nu sikret en stabil og fleksibel leverandør.

Med denne sammensmeltning har vores kunder nu muligheden for at kunne samle alle sine bestillinger ET sted når det kommer til Arbejdstøj - Uniformer - Fodtøj og ikke mindst Profiltøj med logo tryk eller broderi af logo.

Der vil allerede i dette forår blive synlige forandringer i kollektionen, der vil blive tilført nye brands i arbejdstøj, udvalgt efter kvalitet, moderne og nytænkning. Et andet område som Imagewear.dk egentligt allerede igennem de sidste på år har arbejdet på, men som nu vil bliver endnu bredere, er bæredygtige tekstiler, fokus for pakke og leveringsmuligheder som mindsker co2 udslip. 

Ydermere vil man nu i fremtiden som kunde, opleve en styrket markedsføring for vores mange brands i arbejdstøj og sko, samt endnu bedre priser og ikke mindst en forbedret kundeservice.

Vores ambitioner er høje, vi har sammen et rigtig godt udgangspunkt for at opbygge en endnu stærkere position i markedet, og en endnu større kundegruppe. 
Efterspørgslen på vores brands, produkter og ikke mindst logotryk service tager om sig med vækstende fart og vil i fremtiden blive en endnu større del af vores service, til små såvel som store kunder, derfor et område vi løbende vil fokusere på med øje for, at være endnu bedre i kvalitet og pris. 
Vi har som fokus sat nogle skrappe krav til os selv, kort sagt, kunde og service i fokus.

Vi alle bag Imagewear.dk glæder os til også i fremtiden at levere en perfekt kundeoplevelse, lækre og fornyende produkter i tekstiler og fodtøj, blot nu til alle brancher og fagfolk.

 

Ved spørgsmål eller blot interesse er de velkommen til at kontakte

Kurt Sjøberg - CEO Imagewear.dk v/ECR ApS.
Tel. 63 16 00 25