Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Midnight blue - 7pk Bambusstrømper i div. farver og design Zoom

Midnight blue - 7pk Bambusstrømper i div. farver og design

Varenummer: MB37-7pk
IQ sox bambusstrømper Midnight Blue - flot æske med 7 par

Er du til stilfuldt og klassisk design med et tvist, så er Midnight Blue bambusstrømper fra IQ sox lige noget for dig. Her får du den klassiske sorte strømpe suppleret med en dyb og sofistikeret blå farve, der som himmelbuen er både rolig, harmonisk og mægtig. Med serien Midnight Blue får du 2 par ensfarvede sorte strømper, 2 par ensfarvede blå og 3 par med mønster. De to klassiske farver er sat sammen med et tvist og danner de 3 forskellige mønstre. Kvaliteten er den samme som ved den velkendte bambusstrømpe fra IQ sox, hvor vi hverken går på kompromis med materiale, figur, form, komfort, miljø eller håndtering.

Midnight Blue er et godt valg til den klassiske og kvalitetsbevidste person.
Ekskl. moms: 240,00 kr Inkl. moms: 300,00 kr
Ekskl. moms: 240,00 kr Inkl. moms: 300,00 kr
Str 37-40 41-44 45-48
Total quantity 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Kombinationer med sort og navy, helfarvet, prikker, striber mv. IQ sox bambusstrømper Midnight Blue - flot æske med 7 par Er du til stilfuldt og klassisk design med et tvist, så er Midnight Blue bambusstrømper fra IQ sox lige noget for dig. Her får du den klassiske sorte strømpe suppleret med en dyb og sofistikeret blå farve, der som himmelbuen er både rolig, harmonisk og mægtig. Med serien Midnight Blue får du 2 par ensfarvede sorte strømper, 2 par ensfarvede blå og 3 par med mønster. De to klassiske farver er sat sammen med et tvist og danner de 3 forskellige mønstre. Kvaliteten er den samme som ved den velkendte bambusstrømpe fra IQ sox, hvor vi hverken går på kompromis med materiale, figur, form, komfort, miljø eller håndtering. Midnight Blue er et godt valg til den klassiske og kvalitetsbevidste person. Hvorfor vælge IQ sox bambusstrømper Midnight Blue? Med disse bambus strømper kombinerer du stilfuld design med høj komfort samt bambusgarnets mange funktionelle egenskaber: Bambus er naturligt antibakterielt og modvirker herved lugtende og sure tæer. Bakterierne der udvikler den dårlige lugt dræbes nemlig. Bambus optager og "afdamper" fugt mange gange bedre end f.eks. bomuld. Du vil derfor ikke opleve at lave våde fodspor i samme omfang, som når du bruger alm. strømper. IQ sox bambusstrømper strammer ikke om anklen og er sømløse ved tæerne. Strømperne er meget bløde og komfortable Perfekt som gave – der skal bare gavepapir og -bånd om, så er den klar. Bambus strømperne er OEKO-TEX certificerede, der giver dig en sikkerhed for, at de er testet fri for skadelige stoffer. Praktisk info om vores IQ sox Midnight Blue bambusstrømper Vi anbefaler at vaske strømperne ved 40 grader. Undgå også at bruge tørretumbler, så du ikke nedsætter strømpens levetid. Strømpeæsken indeholder 2 par sorte, 2 par navy og 3 par med mønster. Er I flere i husstanden med forskellige størrelser, sidder der en indvendig farvekode, der angiver bambusstrømpens størrelse, så de er nemmere at parre efter vask. Rød markering er lig med str. 37-40 Blå markering er lig med str. 41-44 Grøn markering er lig med str. 45-48 Disse bambusstrømper er af høj kvalitet og fremstillet i Premium bambusgarn. Den høje kvalitet er dog ikke en indikation for, at de holder længere end andre strømper. Hvis holdbarheden er det vigtigste for dig, anbefaler vi bomuldsstrømper. Info om materiale Indhold: 79% Bambusfibre (Premium), 19% Polyamide og 2% Elasthane. OEKO-TEX certificeret.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke IQ Sox
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Midnight blue - 7pk Bambusstrømper i div. farver og design IQ sox bambusstrømper Midnight Blue - flot æske med 7 par Er du til stilfuldt og klassisk design med et tvist, så er Midnight Blue bambusstrømper fra IQ sox lige noget for dig. Her får du den klassiske sorte strømpe suppleret med en dyb og sofistikeret blå farve, der som himmelbuen er både rolig, harmonisk og mægtig. Med serien Midnight Blue får du 2 par ensfarvede sorte strømper, 2 par ensfarvede blå og 3 par med mønster. De to klassiske farver er sat sammen med et tvist og danner de 3 forskellige mønstre. Kvaliteten er den samme som ved den velkendte bambusstrømpe fra IQ sox, hvor vi hverken går på kompromis med materiale, figur, form, komfort, miljø eller håndtering. Midnight Blue er et godt valg til den klassiske og kvalitetsbevidste person.
240