Forklæder og Læderforklæder

Indlæser...

EN VERDEN AF FORKLÆDER

Forklædet blev oprindeligt opfundet som et beskyttende stykke stof der kun havde med hensigt at sikre men ikke blev beskidt.

Idag er et forklæder så meget mere, forklædet tilbyder mange fordele. 

Først og fremmest hvis vi kigger på forklæder i et køkken, så beskytter forklædet kokkeuniformen imod snavs og giver et godt indtryk, forklædet skal gerne have trykknapper så man kan justere nakkestroppens længde, i mange tilfælde skal forklædet være med lomme.

Tjenerne søger ofte forklæde med funktion af forskellige årsager. Det er typisk at forklædet skal have en eller flere lommer, forklædet kan justeres både i længde og bredte i form af lange eller korte bindestroppe. Forklædets farve og design kan i de fleste tilfælde falde på at forklædet har en helt speciel farve - har kryds på ryggen som dame og piger ofte fortrækker da forklædet så sætter sig bedre til kroppen og giver en feminim udstråling.

Forklædet skal i de fleste tilfælde have påvarmet logo eller broderet. Broderede forklæder vise helt sikkert den mest eksklusive udstråling, samt er holdbar så længe som forklædet selv.

Imagewear.dk tilbyder begge logo løsninger.

Broderede forklæder kan udformes med et hav af trådfarver lige efter jeres ønsker  - hvor forklæde med logo påvarmet her er det logofilen selv der udgør mulighederne.

Vi tilbyder gratis logo og uniforms korrektur - helt uforpligtende.

Kontakt os for et godt tilbud idag på Tel. 63 16 00 25 og snak om hvad jeres ønsker og tanker er - vores konsulenter kommer også gerne og viser udvalget så i kan se og føle vores forklæder.

Vores forklæde kollektion indeholder blandt mange Stof forklæder - Læderforklæder - Denim forklæder - Canvas forklæder
Farve valget i vores forklæder er ennormt

Vis teksten