Vi leverer fra vores lager i Danmark til hele Skandinavien, Grønland, Færøerne og Island

Smila arbejdstøj

Indlæser...

Smila arbejdstøj

Klæd dig med stil, stolthed og omsorg, med Smila påklædning.

De siger, at hvis man vil tage sig af andre, skal man også sørge for at passe på sig selv.
Derfor elsker vi at skabe arbejdstøj til sundheds- og velfærdssektoren, der er stilfuldt, komfortabelt og designet til dem, der bruger deres dage på at hjælpe andre. Stilfuld og praktisk på samme tid Når folk henvender sig til sundheds- eller velfærdssektoren, vil de gerne passes af professionelle.

De forventer et betryggende miljø, der byder på fred og ro. Hvad personalet har på spiller en vigtig rolle for at skabe den atmosfære. Men det er lige så vigtigt, at dit arbejdstøj hjælper dig med at gøre et godt stykke arbejde:
Det skal være behageligt, både hvad angår funktionalitet og design.

Mode er vores drivkraft

Smila har sine rødder i modebranchen.
Med en pålidelig sans for stil og omfattende designekspertise har vi en unik evne til at imødekomme sundheds- og velfærdsmedarbejdernes voksende ønske om at klæde sig godt på, selv på arbejdet.
Ikke kun så du har det godt, men også for at projicere en mere professionel, smart identitet for din arbejdsgiver.

Komfort under hele dit skift
Alle ved, at sundheds- og velfærdssektoren er et udfordrende miljø, der stiller store krav til arbejdstøj. Der er hygiejnekrav, beklædningsgenstande bør ikke begrænse bevægelser, og patienter skal let kunne identificere deres plejere. Derfor er vores stoffer og farver nøje udvalgt, alle detaljer og sømme er designet med omhu. Takket være deres fremragende pasform ser Smila-tøjet ikke bare godt ud. De er også behagelige at have på og følger enhver bevægelse af din krop i hver time af dit skift. Ligesom dit arbejde kræver blidhed, styrke og knowhow, er vores tøj behageligt, slidstærkt og smart.

Top kvalitet til at opfylde alle krav
Dit arbejdstøj skal opfylde en række strenge krav med hensyn til funktionalitet og hygiejne. Beklædningsgenstande vil blive brugt ofte i krævende situationer og skal kunne tåle regelmæssig vask ved høje temperaturer. Takket være omhyggelige syninger og stof af højeste standard bevarer Smila-tøj sin kvalitet over en lang periode.

Bæredygtig på flere niveauer
Smila-tøj er ikke kun langtidsholdbare. Vi prioriterer også miljøet i vores udvikling og produktion. Smila er for eksempel OEKO-TEX-certificeret og respekterer blandt andet REACH, amfori og Swedish Chemicals Groups regler og regler.

Vis teksten
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Loading ...
SE FLERE VARER
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side