VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 29    Læs her

Sunwill

Indlæser...
VI KLÆDER JER GODT PÅ TIL JERES ARBEJDSOPGAVER Sunwill - Uniformer der klæder dig

SUNWILL Business tilbyder et udvalg af uniformer og skræddersyede beklædningsløsninger, der egner sig til specifikke anvendelsesformål. Vores store erfaring med forskellige brancher - som betroet partner for virksomheder inden for hotel- og restaurationsbranchen, administration og transport - er jeres garanti for, at vi leverer det mest komfortable arbejdstøj med den rigtige pasform, fremstillet af det rigtige stof, med de rigtige detaljer og i den rigtige stil til jeres behov. Det ville være os en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

BRANCHE

Vi tilbyder et udvalg af uniformer og skræddersyede arbejdstøjsløsninger, der egner sig til specifikke anvendelsesformål.

Hotel & restaurant - DE PERFEKTE SERVICEUNIFORMER

Serviceuniformer fra SUNWILL er lavet, så dine medarbejdere ser professionelle ud hele dagen uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. Uanset hvad dine opgaver er indenfor servicefaget, har vi præcis den beklædning, du har brug for til dig selv og dine ansatte.

Kontor - PRÆSENTABLE UNIFORMER I HØJ KVALITET

Med professionelt kontortøj fra SUNWILL kan du være sikker på, at dine medarbejdere præsenterer din organisation på den mest professionelle måde. Kontortøj fra SUNWILL er lavet af krølfri materialer, så dine medarbejdere ser skarpe ud hele dagen.

Luftfart - HOLDBARE UNIFORMER, DER SIDDER GODT

Uanset om dit flyselskab er på udkig efter tøj til piloter, kabinepersonale eller bagagepersonel, kan SUNWILL levere de uniformer, du søger. Profiltøj til flyselskaber fra SUNWILL er lavet af holdbare materialer, hvilket gør tøjet perfekt for flyselskaber, da det både kan bruges af piloter, stewardesser og bagagearbejdere.

Chauffør - PROFESSIONELLE UNIFORMER, DER SER SKARPE UD HELE DAGEN

Først og fremmest, er chaufføruniformer fra SUNWILL lavet for at chauffører ser skarpe og professionelle ud og for at sikre den størst mulige bevægelsesfrihed for den chauffør, der bærer uniformen. Chaufføruniformer fra SUNWILL er lavet af krølfrit stof, der sikrer et professionelt og skarpt look hele dagen.

Salg - VI FÅR DIG TIL AT SE PROFESSIONEL UD

I en salgssituation ønsker du altid at præsentere dine medarbejdere på den mest professionelle måde. SUNWILL har leveret profiltøj til sælgere i mange år, og flere af vores kunder har brugt os som leverandør i årtier.

SPECIALLAVET PROFILTØJ OG UNIFORMER TIL DINE ANSATTE

Vi gør en ære ud af at imødekomme dine ønsker, og vi forstår vigtigheden af en effektiv leveringsproces. Dette er grunden til, vi fabrikerer størstedelen af vores kollektion på vores fabrikker i Europa, hvilket sikrer en problemløs og tidsbesparende proces, fra vi får din ordre, til du modtager din skræddersyede uniform. Ydermere, tilbyder vi fordelagtige leveringstider ved ordreændringer, så vi altid kan imødekomme dine ekspanderende forretningsbehov.

Vis teksten
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-40 af 134

Side
pr. side
Loading ...
SE FLERE VARER
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-40 af 134

Side
pr. side