Arbejdstøj til hotel og restaurantionsbranchen

Indlæser...

Imagewear.dk Uniformering til hoteller og restaurationer i hele Skandinavien siden 2005

 

Vi tilbyder et helt unikt udvalget i brands og uniforme, alle udvalgt med fokus på kvalitet, design, opretholdelse af vilkår for producent, produktion og supply chain, for at sikre den bedst tænkelige uniform, der understøtter nutidens ønsker, komfort og ikke mindst forventninger branchens kokke, tjener og øvrige kollegaer har med hensyn til holdbarhed.

Vi sætter stor ære i at klæde vores kunders team på i arbejdstøj der netop opfylder krav, ønsker, udstråling, pris og ikke mindst netop det look der vil give kundens kunder det rigtige første indtryk.

Vi tilbyder gratis korrektur på logo tryk eller logobroderi. Helt uforpligtende tilbudsgivning på Hotel & restaurations uniformer og skridsikre sko til hele jeres team.
Vi forhandler brands som Sunwill - Clipper - Chaud devant – Greiff - Bosweel – Sunwill – ID – TeeJays og mange flere som tilbyder arbejdsbeklædning der værdisættes og er kendt i branchen.

Vores logo service er in-house, og derfor sikrer en hurtigt og billige logotryk service, fleksible leveringer af tekstiler med logotryk. Vi tilbyder landets bedste og hurtigste levering inden for tekstiler med broderet logo. Vi indgår en nem og helt ubesværlig support med jer ang. logobroderi, vi kommer med vores erfaring og know-how om bedst mulige løsning med hensyn til hvor på uniformen, logoet skal broderes, størrelse på logobroderi og tråd valg der stemmer overens med jeres original logo, alt sammen samlet i korrekturbilleder med alle detaljer som i som kunde så kan godkende, eller komme med ønsker og ændringer.

Alt sammen helt gratis og uforpligtende. Kontakt os gerne med spørgsmål om vores logo broderi og tryk service eller læs mere her.

Hotel- og restaurations uniformer til mænd og kvinder Vi tilbyder alt fra den klassiske tjeneruniform hvor vest- hvid skjorte- sorte benklæder og slips eller butterfly til det nyeste design inden for moderne tjeneruniformer. Alle modeller udvalgt efter at de skal kunne vaskes i vaskemaskine, så ej heller din blazerjakke behøver at komme omkring et renseri.

Vi har siden starten i 2005 haft stor fokus på at være fremme med de nyeste og trendy forklæder – blazerjakker – benklæder og meget mere. Vi hos Imagewear.dk kan tilbyde skræddersyede løsning som skjorter fra Bosweel for at nævne en enkelt. Bosweel -din danske tailor- så lad os sy jeres teams skjorter, mindre minimum antal som krav, men du vil få skjorten lige som du ønsker det.

Hvad er en uniform?
En Uniform er også arbejdstøj men udstråler og designer til at udvise en branche, erhverve. Uniformen har den fordel at den er udviklet til at opfylde en række krav, design som udstråler og viser ens position, tilbyder den optimale komfort og i visse tilfælde sikkerheds der for visse funktioner er krævet. Derfor en kokkeuniform er som igennem mange år, hvid kokkejakke, sorte benklæder, forklæde med smæk over brystet, hovedbeklædning som bandana eller kokkehue.

Arbejdstøj er ikke kun beregnet til at beskytte dig mod farlige forhold på arbejdspladsen. Det er også vigtigt, at det er behageligt at have på, så du kan fokusere på dit arbejde. Derfor er det vigtigt at finde det rette arbejdstøj til dine behov.

Der findes et bredt udvalg af arbejdstøj på markedet, så det kan være svært at vælge det rette. Derfor har vi her samlet nogle tips, der kan hjælpe dig med at finde det rigtige arbejdstøj til netop dit behov.

1. Overvej hvilket materiale, der er bedst egnet til dit arbejde, er der varmt eller koldt i dit job.

2. Tænk over hvor meget beskyttelse, du har brug for, lang eller kortærmet.

3. Find det arbejdstøj, der passer bedst til dine personlige behov og komfort.

4. Husk at dit arbejdstøj også skal være sikkert at bruge. Hvad er det bedste arbejdstøj til at have på? Det afhænger af hvilken type arbejde du skal udføre.

Generelt set er det bedst at have på noget behageligt og funktionelt tøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit. For eksempel, hvis du skal lave manuel arbejde, er det en god idé at have et par støvler på, så du undgår at skade dig selv.

Du bør også overveje at have beskyttelseshandsker på, hvis du skal arbejde med våde eller skarpe materialer. Hvis du skal sidde ned det meste af dagen, er det en god idé at have noget behageligt tøj på, så du ikke får ondt i kroppen.

Det er også en god idé at have et par gode skridsikre sko på, så du ikke får ondt i fødderne eller er udsat for faldulykker.

Kontakt imagewear.dk support – vi glæder os til at udvælge den rigtig uniform til dig og dit team.

Vis teksten
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-40 af 1040

Side
pr. side
 1. -66%
  Str. 46 Bosweel Dame Skjorte Hvid -Udgår
  Normalpris 549,00 kr. Tilbudspris 187,50 kr. 150,00 kr.
 2. -43%
  Str 43 Herre Bosweel modern fit skjorte hvid
  Normalpris 549,00 kr. Tilbudspris 312,50 kr. 250,00 kr.
 3. -34%
  Str 41 Herre Bosweel skjorte slimfit,lys blå- UDGÅR
  Normalpris 549,00 kr. Tilbudspris 362,50 kr. 290,00 kr.
 4. -32%
  Sort stretch dameskjorte i Slim Fit -Bosweel
  Normalpris 549,00 kr. 439,20 kr. Fra 375,00 kr. 300,00 kr.
 5. -42%
  Bomulds struktur skjorte - Koksgrå Modern Fit- Bosweel Udgår
  Normalpris 599,00 kr. 479,20 kr. Fra 350,00 kr. 280,00 kr.
 6. -60%
  Sort kortærmet skjorte - Bosweel - herremodel
  Normalpris 500,00 kr. 400,00 kr. Fra 200,00 kr. 160,00 kr.
 7. -19%
  Restsalg Orange Forklæde m/lommer
  Normalpris 122,50 kr. Tilbudspris 98,75 kr. 79,00 kr.
Loading ...
SE FLERE VARER
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-40 af 1040

Side
pr. side