VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 29    Læs her

Indlæser...

3 par originale Sorte IQ sox bambusfibre footie

Kun %1 tilbage
Vare nr.
IQsox-nfs
Bambus footies fra IQ SOX, er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask.

Bambus footies er fremstillet af de bedste materialer og øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelig stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at footien virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt op til 7 gange bedre end bomuld. Derfor er det et perfekt materiale tæt på kroppen.

Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX footies, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned.


Fra 151,00 kr. 120,80 kr.
37-40 41-44 45-48
Str
120,80 kr.
120,80 kr.
120,80 kr.
Antal 0
Pris (kr) 0,00 kr.
Bambus footies fra IQ SOX, er fremstillet af de bedste materialer og med fokus på brugervenlighed, kvalitet og miljø. Footies kan ofte have det problem, at de glider ned om hælen. Det problem oplever man ikke med IQ SOX fo0oties, da der er et diskret gummi ”fang” i hælen, der sikre, at de ikke glider ned.

Bambus footies er lavet med et indhold på 72% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm. Ydermere er bambus footies øko tex certificerede, så de er dermed fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrene har gode naturlige egenskaber, det er meget åndbart og så virker det antibakterielt. Derudover absorberes og transporteres sved/fugt meget bedre en f.eks. bomuld.

Footies er nummeret fra 1 til 3 i de samme farver, som du kender fra de originale IQ sox bambus strømper.

Størrelse:

- Str. 37-40 Røde tal
- Str. 41-44 Blå tal
- Str. 45-48 Grønne tal

Indhold: 72% Bambusfibre (Premium), 25% Polyamide og 3% elasthane
Specifikationer
Brand IQ Sox
Produkt Strømper
Mand/unisex ell. dame UNISEX
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!