Vi leverer fra vores lager i Danmark til hele Skandinavien, Grønland, Færøerne og Island

Galaxy arbejdstøj fra F-engel - Smart arbejdstøj til alle

Indlæser...

Galaxy – smart arbejdstøj til alle

Få en smartere og mere funktionel arbejdsdag! Se alt Galaxy arbejdstøj Kombinationen af perfekt pasform, ekstrem slidstyrke, lækre detaljer og et bredt sortiment gør Galaxy-serien til det absolutte flagskib hos ENGEL.

 

Galaxy er kendt for at levere komfort, funktionalitet og sikkerhed til industri og håndværk - og fortsætter med det i en endnu bredere og mere nytænkende kollektion.

 

Med Galaxy får du det hele. 
Det brede udvalg af arbejdsjakker, sweat cardigans, t-shirts, veste og arbejdsbukser i både lang og kort model sikrer dig optimal komfort i alle arbejdssituationer og på alle tider af året.
Samtidig har arbejdsbukser med hængelommer og jakker fået et smallere snit, så de sidder til de rigtige steder. 

Pasform og funktionalitet
 er her i top. Stoffet er vævet i dobbeltgarner af polyester og bomuld, hvilket giver både bedre slidstyrke, god bevægelighed – og lyst til også at have tøjet på efter arbejde.

 

  • Ekstrem god pasform
  • Skjulte knapper og lynlås
  • Forbedret slidstyrke
  • Funktionelle lommer, f.eks. lår- og hængelommer
  • Slankt snit med god bevægelighed
  • Smarte reflekser på bukser og jakke
  • Mange farvekombinationer 
 

Designet til bevægelse

”Galaxy-serien er i hele udviklingsfasen blevet testet internationalt af fagfolk fra forskellige brancher.På den måde har vi fået værdifuld viden om og sparring til den enkelte fagmands behov. 

Høj slidstyrke og sikkerhedret alt fra placering og antal af lommer til længde på jakke og bukser. Testpersonernes input og ideer har vi forsøgt at omsætte til en serie af smart og funktionelt arbejdstøj, der er skabt til bevægelse.” 

”En stor del af Galaxy-serien er produceret i en ekstrem slidstærk metervare, der er vævet i dobbeltgarner af 65 % polyester og 35 % bomuld. Samtidig er synligheden i top med smarte reflekser på jakker og bukser, der gør arbejdsdagen mere sikker. Samme høje kvalitet kendetegner serien af arbejdstøj til børn, der er den seneste stjerne i galaksen.

Udviklet og testet i tæt samarbejde med fagfolk

Arbejdstøjet fra Galaxy-serien er udviklet i samarbejde med og løbende blevet testet af en række fagfolk fra industrien og håndværksbranchen. Hver en detalje på tøjet er derfor udviklet til branchens specifikke behov for at gøre den enkeltes arbejdsdag så effektiv, sikker og behagelig som muligt. Tilsvarende forsøger vi at gøre hverdagen så nem som muligt for den enkelte indkøber. Det hele starter med dialogen. 

Vi fra ImageWear.dk klæder fagfolk på i alle brancher i hele landet, vi har en optimeret og effektiv behandlingsprocess når der skal påvarmes eller broderes logo og eller navn på arbejdstøjet.
Vi tilbyder naturligvis gratis korrektur og fordelagtige indkøbsaftaler på arbejdstøj, fodtøj og profiltøj.

 

Kontakt os hos Imagewear.dk for et uforpligtende konsulentbesøg eller ring på tel. 63 16 00 25