Indlæser...

IQ sox bambus boxershort 3stk pk

Vare nr.
IQsox-boxershort
Boxershort i bambus

Lækre bløde boxershorts fra IQ sox, som indeholder førsteklasses bambusgarn. Bambus undertøj absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambusstoffet betyder, at de er temperaturregulerende, så du undgår at gå rundt med svedige boxershorts. Så hvis du er træt af svedige boxershorts i bomuld, så er bambus svaret.

Bambus er samtidig naturligt antibakterielt, så antallet af bakterie, der ellers kan genere din hud, holdes automatisk nede.

Husk den optimale pasform først er der efter vask. IQ sox undertøj er fremstillet på en systue, og derfor er undertøjet ikke "fabriksvasket". Det betyder, at det kryber 5% i den først vask.

Du forlænger bambus boxershortenes levetid ved at vaske dem ved 40 grader og undlade at tørre dem i en tørretumbler.

95% premium bambus fiber / 5% elastan / Øko certificeret
Pris er per pakke med 3stk
Fra 299,00 kr 239,20 kr
M L XL XXL 3XL
Str
239,20 kr
239,20 kr
239,20 kr
239,20 kr
239,20 kr
Antal 0
Pris (kr) 0,00 kr
IQ sox har udviklet deres egen bambus boxershort/thights. De har halvlangeben og er en mellemting mellem boxershort og trusser. Denne udformning sidder bedre til end boxershorts gør. IQ sox boxershort er det rette valg, hvis dy sysntes tætsiddende trusser er for snævre, og samtidig at boxershort giver lidt for meget "fri bevægelighed".

De har det højste indhold af premium bambusgarn på markedet. Det er den samme høje kvalitet som du kender fra de populære strømper.

Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambus er medvirkende til at materialet kan "afdampe" igen så du undgår svedigt undertøj. Derudover, så modvirker bambusfibrene naturligt svedlugt da det er naturligt antibakterielt.
Specifikationer
Mærke IQ Sox
Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Andre kiggede også på disse varer