Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

IQ sox bambus boxershort 3stk pk Zoom

IQ sox bambus boxershort 3stk pk

Varenummer: IQsox-boxershort
Boxershort i bambus

Lækre bløde boxershorts fra IQ sox, som indeholder førsteklasses bambusgarn. Bambus undertøj absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambusstoffet betyder, at de er temperaturregulerende, så du undgår at gå rundt med svedige boxershorts. Så hvis du er træt af svedige boxershorts i bomuld, så er bambus svaret.

Bambus er samtidig naturligt antibakterielt, så antallet af bakterie, der ellers kan genere din hud, holdes automatisk nede.

Husk den optimale pasform først er der efter vask. IQ sox undertøj er fremstillet på en systue, og derfor er undertøjet ikke "fabriksvasket". Det betyder, at det kryber 5% i den først vask.

Du forlænger bambus boxershortenes levetid ved at vaske dem ved 40 grader og undlade at tørre dem i en tørretumbler.

95% premium bambus fiber / 5% elastan / Øko certificeret
Pris er per pakke med 3stk
Ekskl. moms: 239,20 kr Inkl. moms: 299,00 kr
Ekskl. moms: 239,20 kr Inkl. moms: 299,00 kr
Str M L XL XXL 3XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    IQ sox har udviklet deres egen bambus boxershort/thights. De har halvlangeben og er en mellemting mellem boxershort og trusser. Denne udformning sidder bedre til end boxershorts gør. IQ sox boxershort er det rette valg, hvis dy sysntes tætsiddende trusser er for snævre, og samtidig at boxershort giver lidt for meget "fri bevægelighed". De har det højste indhold af premium bambusgarn på markedet. Det er den samme høje kvalitet som du kender fra de populære strømper. Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambus er medvirkende til at materialet kan "afdampe" igen så du undgår svedigt undertøj. Derudover, så modvirker bambusfibrene naturligt svedlugt da det er naturligt antibakterielt.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Imagewear.dk
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

IQ sox bambus boxershort 3stk pk Boxershort i bambus Lækre bløde boxershorts fra IQ sox, som indeholder førsteklasses bambusgarn. Bambus undertøj absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambusstoffet betyder, at de er temperaturregulerende, så du undgår at gå rundt med svedige boxershorts. Så hvis du er træt af svedige boxershorts i bomuld, så er bambus svaret. Bambus er samtidig naturligt antibakterielt, så antallet af bakterie, der ellers kan genere din hud, holdes automatisk nede. Husk den optimale pasform først er der efter vask. IQ sox undertøj er fremstillet på en systue, og derfor er undertøjet ikke "fabriksvasket". Det betyder, at det kryber 5% i den først vask. Du forlænger bambus boxershortenes levetid ved at vaske dem ved 40 grader og undlade at tørre dem i en tørretumbler. 95% premium bambus fiber / 5% elastan / Øko certificeret Pris er per pakke med 3stk
239.2