Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

IQ sox bambus T-shirt - Valg i sort og hvid 2 stk pr pk Zoom

IQ sox bambus T-shirt - Valg i sort og hvid 2 stk pr pk

Varenummer: IQsox-20
Lækker blød T-shirt, hvor der er fokus på kvalitet og de mange fordele bambus materialet har. Denne T-shirt er fremstillet i Premium bambus materiale, der absorberer fugt mange gange bedre end bomuld.

Bambus T-shirt er udviklet til at modvirke:
• Lugtgener
• Svedpletter i armhulerne

Bambusgarnet modvirker helt naturligt de lugtgener, der kan opstå efter 1 dags arbejde. Bambusgarnet tillader ikke bakterierne at udvikle sig i materialet, hvilket sker helt naturligt, og der er ingen kemi i denne t-shirt.
Undertøjet er fremstillet af den højste kvalitet og er derfor meget blødt.
Ekskl. moms: 239,20 kr Inkl. moms: 299,00 kr
Ekskl. moms: 239,20 kr Inkl. moms: 299,00 kr
- Str M L XL XXL 3XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Kvalitet undertøj fra danske brand IQ Sox som er førende i bambusstrømper og nu med undertøj. Undertøjet i bambus er ekstremt blødt, og en pasform tilpasset det danske marked. Denne T-shirt er fremstillet i det unikke Premium bambus materiale, der gør det ekstra blødt og med hele 95% bambus fibre i materialet. Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambus medvirker til at materialet kan "afdampe" igen, så du undgår svedigt undertøj. Derudover, så modvirker bambusfibrene naturligt svedlugt, da det er naturligt antibakterielt, 95% Premium bambus fibre / 5% elastan Tøjet skal kun vaskes på 40 grader og tåler ikke tørretumbler.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke IQ Sox
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

IQ sox bambus T-shirt - Valg i sort og hvid 2 stk pr pk Lækker blød T-shirt, hvor der er fokus på kvalitet og de mange fordele bambus materialet har. Denne T-shirt er fremstillet i Premium bambus materiale, der absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Bambus T-shirt er udviklet til at modvirke: • Lugtgener • Svedpletter i armhulerne Bambusgarnet modvirker helt naturligt de lugtgener, der kan opstå efter 1 dags arbejde. Bambusgarnet tillader ikke bakterierne at udvikle sig i materialet, hvilket sker helt naturligt, og der er ingen kemi i denne t-shirt. Undertøjet er fremstillet af den højste kvalitet og er derfor meget blødt.
239.2