Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

2stk IQ Sox bambus undertrøje -Hvid og sort valg Zoom

2stk IQ Sox bambus undertrøje -Hvid og sort valg

Varenummer: IQ-undertrøje
Bambus Undertrøje fra IQ Sox

Undertrøje til dig der ønsker optimal komfort og en undertrøje der er temperatur regulerende. Bambus er medvirkende til at materialet kan "afdampe" igen så du undgår svedigt undertøj. Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld.

Undertøjet har en god pasform, er fremstillet af den højste kvalitet, og er derfor meget blødt.

Ekskl. moms: 239,20 kr Inkl. moms: 299,00 kr
Ekskl. moms: 239,20 kr Inkl. moms: 299,00 kr
- Str M L XL XXL 3XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Bambus Undertrøje Ønsker du optimal komfort og en undertrøje der er temperatur regulerende er bambus undertrøje fra brandet IQ Sox et godt valg. Den har en god pasform og et højt indhold af bambus fibre. Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Husk at undertrøjen først har den bedste pasform efter vask, da den ikke er vasket på systuen. Undertøjet er ikke vasket på systuen, da det er oeko certifceret og dermed uden giftstoffer og andre skadelige tilsætningsstoffer. Undertrøjen kan derfor anvendes med det samme uden at vaske den først.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke IQ Sox
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

2stk IQ Sox bambus undertrøje -Hvid og sort valg Bambus Undertrøje fra IQ Sox Undertrøje til dig der ønsker optimal komfort og en undertrøje der er temperatur regulerende. Bambus er medvirkende til at materialet kan "afdampe" igen så du undgår svedigt undertøj. Bambus undertøjet absorberer fugt mange gange bedre end bomuld. Undertøjet har en god pasform, er fremstillet af den højste kvalitet, og er derfor meget blødt.
239.2