Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
Handelsbetingelser 

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Sweatshirt WIGTON | MASCOT® SAFE SUPREME Zoom

Sweatshirt WIGTON | MASCOT® SAFE SUPREME

Varenummer: 50126-932-22218
Stof med polyester på forsiden for slidstyrkens og farveægthedens skyld og bomulden på bagsiden for komfortens skyld.
Moderne, mere kropsnær pasform med rigtig god bevægelsesfrihed.
Ekstra bevægelsesfrihed med elastiske reflekser.
Paspoleret sidelomme under ærme til opbevaring af fx telefon eller briller.
Rib i hals, ærmer og nedre kant.
Fluorescerende og med skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Moderne pasform. Behagelig bomuldsinderside og slidstærk polyester på ydersiden. Refleksen er elastisk. Rib i hals, i nedre kant og ved håndled. Sidelomme med vindfang.
Ekskl. moms: 589,00 kr Inkl. moms: 736,25 kr
Ekskl. moms: 589,00 kr Inkl. moms: 736,25 kr
Str S M L XL XXL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Stof med polyester på forsiden for slidstyrkens og farveægthedens skyld og bomulden på bagsiden for komfortens skyld. Moderne, mere kropsnær pasform med rigtig god bevægelsesfrihed. Ekstra bevægelsesfrihed med elastiske reflekser. Paspoleret sidelomme under ærme til opbevaring af fx telefon eller briller. Rib i hals, ærmer og nedre kant. Fluorescerende og med skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Moderne pasform. Behagelig bomuldsinderside og slidstærk polyester på ydersiden. Refleksen er elastisk. Rib i hals, i nedre kant og ved håndled. Sidelomme med vindfang.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Mascot
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Sweatshirt WIGTON | MASCOT® SAFE SUPREME Stof med polyester på forsiden for slidstyrkens og farveægthedens skyld og bomulden på bagsiden for komfortens skyld. Moderne, mere kropsnær pasform med rigtig god bevægelsesfrihed. Ekstra bevægelsesfrihed med elastiske reflekser. Paspoleret sidelomme under ærme til opbevaring af fx telefon eller briller. Rib i hals, ærmer og nedre kant. Fluorescerende og med skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Moderne pasform. Behagelig bomuldsinderside og slidstærk polyester på ydersiden. Refleksen er elastisk. Rib i hals, i nedre kant og ved håndled. Sidelomme med vindfang.
589