Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Mascot Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR MOVE BOA Zoom

Mascot Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR MOVE BOA

Varenummer: F0300-909-09
Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden.
Sikkerhedssko med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på.
Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser.
Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer.
Mellemsål i Phylon, der giver skoene en behagelig, elastisk komfort, og slidsål af gummi.
Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet.
ESD-godkendte.

Safety Class S1P
ESD-godkendt
Ultra Slip Resistant Sole
EN ISO 20345
Ekskl. moms: 929,00 kr Inkl. moms: 1.161,25 kr
Ekskl. moms: 929,00 kr Inkl. moms: 1.161,25 kr
Str 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Sikkerhedssko med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på. Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser. Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer. Mellemsål i Phylon, der giver skoene en behagelig, elastisk komfort, og slidsål af gummi. Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet. ESD-godkendte. Tekstil Str. 42: 440 g Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Overmateriale af slidstærk tekstil. Boa® lukkesystem med snører af rustfri stål, nem drejelukning og hurtig klik-åbning. Tåkappe af komposit. Sømværn af specialtekstil. Stødabsorberende, blød og fleksibel indlægssål. Indlægssåler er udtagelige. Mellemsål i Phylon. Slidsål af gummi. TPU hælforstærkning. Slidstærk non marking ydersål smitter ikke af. ESD-godkendte efter EN 61340-4-3: 2002.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Imagewear.dk
  Godkendelser S1P
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Mascot Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR MOVE BOA Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Sikkerhedssko med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på. Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser. Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer. Mellemsål i Phylon, der giver skoene en behagelig, elastisk komfort, og slidsål af gummi. Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet. ESD-godkendte. Safety Class S1P ESD-godkendt Ultra Slip Resistant Sole EN ISO 20345
929