Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Mascot Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR MOVE BOA Zoom

Mascot Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR MOVE BOA

Varenummer: F0300-909-09
Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden.
Sikkerhedssko med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på.
Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser.
Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer.
Mellemsål i Phylon, der giver skoene en behagelig, elastisk komfort, og slidsål af gummi.
Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet.
ESD-godkendte.

Safety Class S1P
ESD-godkendt
Ultra Slip Resistant Sole
EN ISO 20345
Ekskl. moms: 929,00 kr Inkl. moms: 1.161,25 kr
Ekskl. moms: 929,00 kr Inkl. moms: 1.161,25 kr
Str 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Sikkerhedssko med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på. Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser. Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer. Mellemsål i Phylon, der giver skoene en behagelig, elastisk komfort, og slidsål af gummi. Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet. ESD-godkendte. Tekstil Str. 42: 440 g Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Overmateriale af slidstærk tekstil. Boa® lukkesystem med snører af rustfri stål, nem drejelukning og hurtig klik-åbning. Tåkappe af komposit. Sømværn af specialtekstil. Stødabsorberende, blød og fleksibel indlægssål. Indlægssåler er udtagelige. Mellemsål i Phylon. Slidsål af gummi. TPU hælforstærkning. Slidstærk non marking ydersål smitter ikke af. ESD-godkendte efter EN 61340-4-3: 2002.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Mascot
  Godkendelser S1P
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Mascot Sikkerhedssko - MASCOT® FOOTWEAR MOVE BOA Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Sikkerhedssko med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på. Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser. Fleksibelt sømværn af specialtekstil øger komforten og hindrer kuldebroer. Mellemsål i Phylon, der giver skoene en behagelig, elastisk komfort, og slidsål af gummi. Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet. ESD-godkendte. Safety Class S1P ESD-godkendt Ultra Slip Resistant Sole EN ISO 20345
929