Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Rød refleks Skaljakke HARLOW | MASCOT® SAFE SUPREME Zoom

Rød refleks Skaljakke HARLOW | MASCOT® SAFE SUPREME

Varenummer: 15501-231-22218
Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid.
Forstærkninger indvendigt i jakken, så foret ikke går i stykker, når man har værktøj i bukselommerne.
Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme.
Vandtæt forlængelse af ryg kan foldes ned ved regn og kulde.
Ventilation under ærmer - åbnes med lynlås.
Ekskl. moms: 1.329,00 kr Inkl. moms: 1.661,25 kr
Ekskl. moms: 1.329,00 kr Inkl. moms: 1.661,25 kr
Str S M L XL XXL 3XL 4XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid. Forstærkninger indvendigt i jakken, så foret ikke går i stykker, når man har værktøj i bukselommerne. Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme. Vandtæt forlængelse af ryg kan foldes ned ved regn og kulde. Ventilation under ærmer - åbnes med lynlås. Fluorescerende og med lodrette og skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Åndbar, vind- og vandtæt. Sømme er tapede. Fór i netmateriale. Hætten er aftagelig, foret og har regulerbar elastiksnøre, så den passer uden på hjelm. Net med ventilation under ærmer - åbnes med lynlås. Høj krave. Inderkrave af rib. Vandtæt penlomme på ærmet. Lukning med lynlås og vindfang med trykknapper. Inderlommer med lynlås under vindfang - den ene designet specielt til telefon med hul til ledning til headset og løkker til at holde ledningen på plads. Lomme med lynlås under vindfang kan rumme en 7 tommers tablet. Ekstra stof nederst på ryggen kan foldes ned via knapper og give ekstra længde bagtil og dermed ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Brystlomme med lynlås. D-ring. Ergonomisk formede ærmer giver stor bevægelsesfrihed. Rib ved håndled slutter godt til og holder kulden ude. Manchetter med CORDURA®-forstærkning og trykknaplukning. Forlommer med lynlås. Regulerbar wire i begge sider af hætten.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Mascot
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Rød refleks Skaljakke HARLOW | MASCOT® SAFE SUPREME Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid. Forstærkninger indvendigt i jakken, så foret ikke går i stykker, når man har værktøj i bukselommerne. Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme. Vandtæt forlængelse af ryg kan foldes ned ved regn og kulde. Ventilation under ærmer - åbnes med lynlås.
1329