Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling  
Billig fragt leveringerFragt fra kun 49.-kr   
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Rød refleks Skaljakke HARLOW | MASCOT® SAFE SUPREME Zoom

Rød refleks Skaljakke HARLOW | MASCOT® SAFE SUPREME

Varenummer: 15501-231-22218
Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid.
Forstærkninger indvendigt i jakken, så foret ikke går i stykker, når man har værktøj i bukselommerne.
Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme.
Vandtæt forlængelse af ryg kan foldes ned ved regn og kulde.
Ventilation under ærmer - åbnes med lynlås.
Ekskl. moms: 1.329,00 kr Inkl. moms: 1.661,25 kr
Ekskl. moms: 1.329,00 kr Inkl. moms: 1.661,25 kr
Str S M L XL XXL 3XL 4XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

    Detaljer

    Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid. Forstærkninger indvendigt i jakken, så foret ikke går i stykker, når man har værktøj i bukselommerne. Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme. Vandtæt forlængelse af ryg kan foldes ned ved regn og kulde. Ventilation under ærmer - åbnes med lynlås. Fluorescerende og med lodrette og skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Åndbar, vind- og vandtæt. Sømme er tapede. Fór i netmateriale. Hætten er aftagelig, foret og har regulerbar elastiksnøre, så den passer uden på hjelm. Net med ventilation under ærmer - åbnes med lynlås. Høj krave. Inderkrave af rib. Vandtæt penlomme på ærmet. Lukning med lynlås og vindfang med trykknapper. Inderlommer med lynlås under vindfang - den ene designet specielt til telefon med hul til ledning til headset og løkker til at holde ledningen på plads. Lomme med lynlås under vindfang kan rumme en 7 tommers tablet. Ekstra stof nederst på ryggen kan foldes ned via knapper og give ekstra længde bagtil og dermed ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Brystlomme med lynlås. D-ring. Ergonomisk formede ærmer giver stor bevægelsesfrihed. Rib ved håndled slutter godt til og holder kulden ude. Manchetter med CORDURA®-forstærkning og trykknaplukning. Forlommer med lynlås. Regulerbar wire i begge sider af hætten.
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke Mascot
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Rød refleks Skaljakke HARLOW | MASCOT® SAFE SUPREME Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid. Forstærkninger indvendigt i jakken, så foret ikke går i stykker, når man har værktøj i bukselommerne. Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme. Vandtæt forlængelse af ryg kan foldes ned ved regn og kulde. Ventilation under ærmer - åbnes med lynlås.
1329