Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 29.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Rød refleks vinterjakke HASTINGS Mascot Safe Supreme Zoom

Rød refleks vinterjakke HASTINGS Mascot Safe Supreme

Varenummer: 15535-231-22218
Vinterjakke HASTINGS | MASCOT® SAFE SUPREME med rød refleks.
En robust arbejdsjakke med Fluorescerende og med lodrette og skrå, tværgående reflekser. Tofarvet.
Åndbar, vind- og vandtæt. Sømme er tapede. Vatteret.
Fór af quilt i ærmer. Høj krave. Inderkrave af rib.
Hætten er aftagelig, foret og har regulerbar elastiksnøre, så den passer uden på hjelm.
Lukning med lynlås og vindfang med trykknapper. Inderlommer med lynlås under vindfang - den ene designet specielt til telefon med hul til ledning til headset og løkker til at holde ledningen på plads.
Lomme med lynlås under vindfang kan rumme en 9,4 tommers tablet.
Brystlomme med lynlås. Brystlomme med klap og trykknap. D-ring.
Ergonomisk formede ærmer giver stor bevægelsesfrihed.
Forlommer med lynlås. Indvendig snøreregulering midt på hoften.
Lynlås nederst på ryg indvendigt anvendes ved tryk/broderi på produktet.
Ryg er forlænget. Vandtæt penlomme. Rib (skjult i vindfang) ved håndled.
Manchetter med CORDURA®-forstærkning og trykknaplukning.
Regulerbar wire i begge sider af hætten.
Ekskl. moms: 1.494,00 kr Inkl. moms: 1.867,50 kr
Ekskl. moms: 1.494,00 kr Inkl. moms: 1.867,50 kr
Str S M L XL XXL 3XL 4XL
Total quantity 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 kr
Beskrivelse

  Detaljer

  Vinterjakke HASTINGS | MASCOT® SAFE SUPREME med rød refleks. En robust arbejdsjakke med Fluorescerende og med lodrette og skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Åndbar, vind- og vandtæt. Sømme er tapede. Vatteret. Fór af quilt i ærmer. Høj krave. Inderkrave af rib. Hætten er aftagelig, foret og har regulerbar elastiksnøre, så den passer uden på hjelm. Lukning med lynlås og vindfang med trykknapper. Inderlommer med lynlås under vindfang - den ene designet specielt til telefon med hul til ledning til headset og løkker til at holde ledningen på plads. Lomme med lynlås under vindfang kan rumme en 9,4 tommers tablet. Brystlomme med lynlås. Brystlomme med klap og trykknap. D-ring. Ergonomisk formede ærmer giver stor bevægelsesfrihed. Forlommer med lynlås. Indvendig snøreregulering midt på hoften. Lynlås nederst på ryg indvendigt anvendes ved tryk/broderi på produktet. Ryg er forlænget. Vandtæt penlomme. Rib (skjult i vindfang) ved håndled. Manchetter med CORDURA®-forstærkning og trykknaplukning. Regulerbar wire i begge sider af hætten. Ekstra beskyttelse mod kulde med forlænget ryg. Ekstra reflekser placeret på ryggen giver ekstra synlighed, hvor man ikke selv kan orientere sig. Slidstærk CORDURA®-indsats ved håndleddet for at forlænge produktets levetid. Det mørke stof er placeret, hvor produktet er mest udsat for snavs. Åndbar, vind- og vandtæt med tapede sømme.
Yderligere information

  Yderligere information

  Mærke Mascot
Tags på produkter

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Rød refleks vinterjakke HASTINGS Mascot Safe Supreme Vinterjakke HASTINGS | MASCOT® SAFE SUPREME med rød refleks. En robust arbejdsjakke med Fluorescerende og med lodrette og skrå, tværgående reflekser. Tofarvet. Åndbar, vind- og vandtæt. Sømme er tapede. Vatteret. Fór af quilt i ærmer. Høj krave. Inderkrave af rib. Hætten er aftagelig, foret og har regulerbar elastiksnøre, så den passer uden på hjelm. Lukning med lynlås og vindfang med trykknapper. Inderlommer med lynlås under vindfang - den ene designet specielt til telefon med hul til ledning til headset og løkker til at holde ledningen på plads. Lomme med lynlås under vindfang kan rumme en 9,4 tommers tablet. Brystlomme med lynlås. Brystlomme med klap og trykknap. D-ring. Ergonomisk formede ærmer giver stor bevægelsesfrihed. Forlommer med lynlås. Indvendig snøreregulering midt på hoften. Lynlås nederst på ryg indvendigt anvendes ved tryk/broderi på produktet. Ryg er forlænget. Vandtæt penlomme. Rib (skjult i vindfang) ved håndled. Manchetter med CORDURA®-forstærkning og trykknaplukning. Regulerbar wire i begge sider af hætten.
1494