Velkommen til Imagewear.dk
Don't Dream it, Wear it!
Dankort  Visa   Maestro  Visa electron American Express  Mobilepay  Faktura   EAN Faktura   Bankoverførelse   Viabill betal på afbetaling Billig forsendelse med GLS Fragt fra kun 39.-kr *  
ELEVRABAT læs her  

(0 item) - 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Don't Dream it, Wear it!

Sko deo Zoom

Sko deo - slut med sure sko

Varenummer: IQL
2GO har udviklet en miljøvenlig sko deodorant, der aktivt neutraliserer dårlig lugt. Det er en vandbaseret formel, der er biologisk nedbrydelig.

Denne lugtfjerner fra 2GO er utrolig effektiv. Den fjerner ubehagelig lugt i stedet for at kamuflere den med en stærk duft. Det er den vandbaserede formel, der er med til at gøre skodeo’en duftfri, og den eliminerer omgående ubehagelig lugt.

Din speciel pris Ekskl. moms: 59,00 kr Inkl. moms: 73,75 kr

Normal pris: 63,20 kr

Beskrivelse

    Detaljer

    2GO Sustainable Shoe Deo – hygiejnisk sko deodorant 2GO har udviklet en miljøvenlig sko deodorant, der aktivt neutraliserer dårlig lugt. Det er en vandbaseret formel, der er biologisk nedbrydelig. Denne lugtfjerner fra 2GO er utrolig effektiv. Den fjerner ubehagelig lugt i stedet for at kamuflere den med en stærk duft. Det er den vandbaserede formel, der er med til at gøre skodeo’en duftfri, og den eliminerer omgående ubehagelig lugt. Skodeo’en er perfekt til at fjerne lugten i dine sko, skistøvler, spinningsko, løbesko, fodboldstøvler o.s.v. Derudover kan den også bruges på diverse udstyr. Ud over den biologisk nedbrydelige formel, er der også tænkt på emballagens bæredygtighed. Flasken med sko deo er nemlig lavet af genbrugsplast. Kort og godt: Med en 2GO sko deo får du miljøvenlig friskhed til sko og udstyr Indhold: 150 ml
Yderligere information

    Yderligere information

    Mærke IQ Sox
Tags på produkter

    Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Sko deo - slut med sure sko 2GO har udviklet en miljøvenlig sko deodorant, der aktivt neutraliserer dårlig lugt. Det er en vandbaseret formel, der er biologisk nedbrydelig. Denne lugtfjerner fra 2GO er utrolig effektiv. Den fjerner ubehagelig lugt i stedet for at kamuflere den med en stærk duft. Det er den vandbaserede formel, der er med til at gøre skodeo’en duftfri, og den eliminerer omgående ubehagelig lugt.
59.0000